Kiderült, melyek 2015 legjobb honlapjai

2015. december 4., péntek 06:05

Budapest, 2015. december 4. - Tizennegyedik alkalommal rendezték meg az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, 'Az Év Honlapja' pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett.

A díjátadónak december 2-án a már jól megszokott helyszín, a Danubius Hotel Helia adott otthont. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdette ki az idei nyerteseket.

 

- Évről évre egyre komolyabb pályázatokat kell értékelnünk a zsűrizés során, ami tényleg nem könnyű munka. Számunkra nagy öröm látni, hogy profi honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba. Külön hangsúlyoznám, hogy idén nagy meglepetést okozott a Vendéglátás és a Portfólió oldalak kategória, ugyanis ebből látszik, hogy már nemcsak a nagy vállalatok, hanem a kisebb cégek, magánszemélyek is egyre komolyabban veszik az online jelenlétet! Ez számukra is nagyon fontos dolog! - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

hirdetés

 

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a Szolgáltatás (32), az E-kereskedelem (24), illetve a Márkasite (21) kategóriába érkezett. De sok jó megoldás született az applikációk területén is.

 

Az estről díjjal térhetett haza többek között a Telenor.hu, a Globalplaza.hu, az International Business School, az mno.hu, a mindmegette.hu, a Herendi Porcelán és a tények.hu weboldalak képviselői is. A közönségdíjat közel 3000 szavazattal a Go! Angol weboldal nyerte. Az Internet Kultúra Fővárosa pedig sorban másodjára Debrecen lett.

 

Forrás: Ferling, a díjazottak teljes listája: www.azevhonlapja.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. május 12. - Több sört ittak tavaly Magyarországon, mint egy évvel korábban: a fogyasztás 4 százalékkal nőtt - közölte a Magyar Sörgyártók Szövetsége (MSSZ) az MTI-vel. Az alkoholmentes sörök fogyasztása majdnem a felére esett vissza.

A németországi Praktiker AG rövidesen kezdeményezni fogja a felszámolási kérelem megindítását, ez azonban nem érinti a barkácsáruházlánc magyarországi érdekeltségét, a cég továbbra is működteti áruházait Magyarországon - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.

Budapest, 2016. január 6. - A meteorológiai előrejelzések szerint a Dunántúl déli felén és Bács-Kiskun megyében szerda hajnalig 1-5 mm ónos eső valószínű. Somogy déli részén, Tolnában és Baranyában ennél több is hullhat, szerdán pedig az ország délkeleti felén várható kisebb mennyiségű ónos eső. A síkosságmentesítés ónos eső esetén kevésbé hatásos, mivel az olvasztó keverék csak akkor érvényesül, ha megszűnik a csapadék. A Magyar Közút kéri a közlekedők együttműködését: ónos eső esetén lehetőleg ne induljanak útnak.