Jónak lenni jó! - közmédia-műsorfolyam egész nap

2016. december 18., vasárnap 07:00

Budapest, 2016. december 18. - Egész napos műsorfolyammal várja ma az érdeklődőket a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akciója, amelynek kedvezményezettje a Magyar Református Szeretetszolgálat.

Reggeltől estig a közmédia szinte valamennyi csatornáján - a Dunán, a Duna Worldön, az M1-en, az M5-ön és a Kossuth rádióban - foglalkoznak a jótékonysági akcióval, s ezen a napon a műsorvezetők és műsorkészítők fogadják a hívásokat, pénzügyi felajánlásokat.

 

Az adásban a stúdióbeszélgetések mellett külső helyszínekről, a Bethesda Gyermekkórházból és a "magyarországi reformáció fellegvárából", Debrecenből, valamint Miskolcról és Kárpátaljáról jelentkeznek a közmédia munkatársai.

hirdetés

 

A mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon folyamatosan lehet licitálni, vásárolni és tájékozódni, emellett folyamatosan él a 1358-as adományvonal.

 

Négy tárgy - Forma 1-es dedikált zászló, Terence Hill mellénye, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. Viktória mintával festett korsóvázája és Jean-Paul Belmondo francia filmszínész kabátja - induló licit ára 500 ezer forint, valamint több mint 70 felajánlott tárgy vásárolható meg fix áron december 31-ig.

 

A Jónak lenni jó! akciója 2012-ben a Böjte Csaba szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítványt mintegy 100 millió forinttal, 2013-ben a Katolikus Karitászt csaknem 120 millió forinttal, 2014-ben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet 167 millió forinttal, tavaly pedig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot mintegy 225 millió forinttal tudta segíteni.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. november 28. - A KGFB-díjak éveken át tartó csökkenését követően lassú emelkedés érzékelhető a piacon. Sokan inkább nem is vesződnek a váltással, hiszen egyre nehezebb olcsóbb biztosítást találni. A Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat szakemberei ennek ellenére azt javasolják, legalább járjunk utána - ez ma már a számítógép előtt ülve néhány perc alatt megoldható -, és ha tehetjük, váltsunk olcsóbbra. Ez nem csak egyéni érdek, a díjak fokozatos emelkedésének kizárólag az érdemi piaci verseny szabhat gátat, ehhez pedig akár minimális nyereségért is váltani kész kritikus fogyasztói tömegre van szükség.

vasutallomas-indohaz-ter400-1385826054.jpgA pécsi vasútállomás-rekonstrukció kivitelezői szerződésének aláírásával megkezdődött a MÁV Zrt. 9,8 milliárd forint értékű állomás- és integrált ügyfélszolgálati fejlesztési programja.

penzsztar400-1385269174.jpgHuszonnyolc csapat vett részt az első országos középiskolai pénzügyi-gazdasági verseny, a PénzSztár múlt heti középdöntőiben. A fordulóban írás- és szóbeli feladatokat, valamint játékos helyzetgyakorlatokat kellett megoldaniuk. Minden régióból az első helyezett csapat - köztük egy pécsi - jutott tovább a december 5-én, Budapesten tartandó országos elődöntőbe.