Egy vonal kivételével mindenhol menetrend szerint járnak a vonatok

2014. január 25., szombat 09:25

Budapest, 2014. január 25. - A Gyékényes és Őrtilos közötti szakasz kivételével mindenhol elindult a menetrendszerinti vonatközlekedés szombaton - közölte a Mávinform reggel az MTI-vel.

A közlemény szerint a Nagykanizsa-Gyékényes vonal Őrtilos és Gyékényes közötti szakaszán a MÁV munkatársai továbbra is nagy erővel dolgoznak a vonatközlekedés helyreállításán. Itt péntek délután számos fa dőlt a sínekre, több helyen leszakadt a felsővezeték. A fák eltávolításáig, valamint a felsővezeték javításának befejezéséig nem lehet visszakapcsolni a Gyékényes és Murakeresztúr közötti vezetékhálózat áramellátását, ezért Nagykanizsa és Gyékényes között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

hirdetés

 

Ezen kívül nincsenek jelentősebb késések, fennakadások. Az átszállások miatt a Dombóvár-Gyékényes vonalon 10-15 perces, a Pécs-Gyékényes vonalon 20-30 perces késések fordulhatnak elő.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. március 16. - A szívünk fölé kitűzött kokárda 168 éve ugyanazt jelképezi: a szabadság, a függetlenség, a polgárosodás iránti vágyat - hangsúlyozta Áder János a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek átadásakor, kedden az Országházban.

bz-motorvonat400-1387101946.jpgAz elmúlt évek legjelentősebb kínálatbővítéseivel lép hatályba az új vasúti menetrend december 15-én - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), illetve a MÁV-Start Zrt. az MTI-vel.

Budapest, 2015. október 6. - Életének 94. évében, családja körében elhunyt Göncz Árpád, a Magyar Köztársaság volt elnöke kedden - tudatta a család nevében Gulyás András titkárságvezető az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek.