Educatio 2016 - Ha számít a jövőd, ott leszel!

2015. december 17., csütörtök 06:05

educatio-kiallitas400-1450281007.jpgBudapest, 2015. december 17. - A hazai oktatási piac legnagyobb fóruma immáron 16. alkalommal segíti a felvételizőket, hogy megtalálhassák a leginkább hozzájuk passzoló képzést. Ennek érdekében három napon át, 2016. január 21. és 23. között több, mint száz oktatási intézmény mutatja be kínálatát a SYMA Rendezvényközpontban.

Az Educatio Kiállításon minden kiállító és előadó egy célt támogat: hogy a továbbtanulók meghozhassák a számukra legjobb döntést. A még teljesen bizonytalanok pályaorientációs tanácsadók segítségével is megtalálhatják a helyes irányt, az egyetemek, főiskolák standjainál pedig megismerkedhetnek többek között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, a juttatásokkal, ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel, vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel.

hirdetés

 

Hab a tortán, hogy a válaszokat a lehető leghitelesebb forrásból kaphatják meg az érdeklődők, hiszen a pavilonoknál az intézmények jelenlegi hallgatóit is kérdezhetik, akik a hasznos információkon kívül saját tapasztalataikat osztják meg. Az Educatio-n külföldi egyetemek, szakképző intézmények, nyelviskolák is bemutatkoznak, továbbá az első ízben felvételizők mellett természetesen a mesteres- és doktori képzések iránt érdeklődők is megtalálhatják álmaik képzését, valamint a szülők, pedagógusok, intézményvezetők számára is kihagyhatatlan az esemény.

 

A belépés minden látogató számára INGYENES!

 

MINDEN RÉSZTVEVŐ DIÁK IGAZOLÁST KAP AZ ISKOLAI HIÁNYZÁSRÓL A HELYSZÍNEN!

 

Időpont: 2016. január 21-23.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
Információ: www.educatiokiallitas.hu
Facebook esemény: www.facebook.com/events/759380727500709/

 

Forrás: Edupress

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. augusztus 27. - A környezettudatos gondolkodást nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen a jövőnk legnagyobb kihívásai várhatóan összefüggnek majd az erőforrások szűkösségével és a környezetszennyezés következményeivel. Ezt felismerve a KLIK országszerte támogatja olyan nevelési-oktatási módszerek kifejlesztését és terjesztését, amelyek pozitív irányba formálják a gyerekek gondolkodását és segítik őket, hogy a környezetüket ismerő és óvó felnőttek váljanak belőlük.

Lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a kormányfő otthonának környékét péntektől - derül ki a szervezet honlapjára csütörtökön felkerült személy- és létesítménybiztosítási intézkedésről szóló dokumentumból.

Budapest, 2015. augusztus 28. - Mint ismert, 2016. január 1-jével az E.ON Energiaszolgáltató Kft. egyetemes piacon kiszolgált földgázfogyasztó ügyfélkörét a FŐGÁZ Zrt. veszi át. A zavartalan átadás-átvételi folyamat és az ügyfeleknek is fontos pontos elszámolás érdekében az év hátralevő időszakában az E.ON és a MAGÁZ munkatársai - a normál leolvasási tevékenység mellett - rendkívüli gázmérő-leolvasása céljából kereshetik fel az ügyfeleket.