Ajándék mozi hátrányos helyzetű gyerekeknek

2015. december 20., vasárnap 08:05

czippan-anett-gyerekekkel400-1450557015.jpgBudapest, 2015. december 20. - Országszerte közel 350 hátrányos helyzetű, gyermekotthonban élő gyermek vett részt a MinDig TV Extra karácsonyi ajándéknak szánt mesefilm premiervetítésén.

A karácsonyi ünnepek alkalmából az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatása hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretett volna különleges élményt nyújtani, ezért egy ajándék mozival lepte meg őket. A kezdeményezés keretében országszerte közel 350, gyermekotthonban élő gyermek vett részt egy mesefilm december 17-ei premiervetítésén.

hirdetés

 

Az ajándéknak a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon, a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény és a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Nevelőszülős Hálózatában élő gyerekek örülhettek, utóbbi vetítésen a pécsi kötődésű Czippán Anett (képünkön), a TV2 műsorvezetője is meglátogatta a kicsiket, akik egy játékos kvíz keretében további ajándékokkal is gazdagodtak a vállalat jóvoltából.

 

A társadalomért felelős vállalatként az Antenna Hungáriának kiemelten fontos a gyermekek támogatása, legfőképpen a hátrányos helyzetben élő kicsik segítése. Az ajándék mozizás biztosításán túl legutóbb a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóit is meglepte a vállalat. Az intézmény egy nagyképernyős hibrid televízióval lett gazdagabb, melynek működtetéséhez szükséges infrastruktúrát is kiépítette a helyszínen az Antenna Hungária.

 

Forrás: Antenna Hungária

Kapcsolódó cikkek

erettsegizok-szama1998-2014-400-1399212334.jpgBudapest, 2014. május 5. - A magyar nyelv és irodalom és a magyar mint idegen nyelv tárgyak mai írásbeli vizsgáival megkezdődik a 2013/2014-es tanév tavaszi érettségi időszaka. A mostani vizsgákon az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint csaknem 118 ezren adnak számot tudásukról, az emelt szintű vizsgák száma hét százalékkal nőtt.

Budapest, 2014. május 8. - Az új hatályba lépő rendelet alapvetően változtat mind a távollévők között szerződések - ilyenek például az online rendelések -, mind az üzlethelyiségen kívül fogyasztóval kötött szerződések - termékbemutatók - szabályain. A most hatályban lévő kormányrendeletek ezzel egy időben érvényüket vesztik június 13-tól.

kezfogas400-1452226890.jpg

Budapest, 2016. január 8. - Egy friss felmérés szerint a kis- és középvállalkozások marketing-eszköztárában egyre nagyobb teret nyer a személyes kapcsolattartás, az irányított üzleti kapcsolatépítés, azaz a networking. Íme, három érv amellett, hogy ma már valóban elengedhetetlenné váltak a bizalmi kapcsolatok a marketingben!