Adóbevallás: hosszított nyitva tartás több postán

2016. május 10., kedd 06:05

Budapest, 2016. május 10. - A Magyar Posta Zrt. a személyi jövedelemadó bevallási határidő utolsó napján, 2016. május 20-án, pénteken - az előző évekhez hasonlóan - számos postán hosszított nyitva tartással várja az ügyfeleket.

Az éjjel-nappal nyitva tartó Budapest 72 postán (Budapest Keleti pályaudvar) kívül, a Budapest 62-es posta (Budapest Nyugati pályaudvar) 24.00 óráig, míg a Budapest 114-es posta (Mamut Bevásárlóközpont) 21.00 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.

hirdetés

 

A Magyar Posta felkészült a várható forgalomnövekedésre, ugyanakkor ügyfeleiket arra kérik, hogy időben érkezzenek a postára, vegyék figyelembe a várakozási időt. Felhívják ügyfeleik figyelmét, hogy a Magyar Posta a küldemény felvételét a tényleges felvételi dátummal ismeri el, így ha az ügyfél a bevallási határidő utolsó napján éjfél előtt érkezik a postára, de a küldemény felvételére éjfél után kerül sor, akkor azon a tényleges dátum kerül rögzítésre.

 

Vidéken, valamennyi megyeszékhelyen legalább egy postahely 20.00 óráig tart nyitva. Ezen posták listáját az alábbi táblázat tartalmazza:

 

hosszan-nyitva-tarto-videki-postak20160520-1462814386.jpg

 

Forrás: Magyar Posta Zrt

Kapcsolódó cikkek

3-ok-hogy-ne-dolj-be400-1472746436.jpg

Budapest, 2016. szeptember 2. - Már több mint 15 millióan töltötték le telefonjukra és a felhasználók átlagosan 33 percet játszanak vele egy nap - ez kétszer annyi idő, mint amit a Facebookon töltenek. Az app csak az Egyesült Államokban naponta 1,6 millió dollárt hoz az alkalmazáson belüli vásárlásokkal.

Budapest, 2016. február 28. - A mai üzleti környezetben egyre inkább felértékelődő bizalom fontos alapkövét képezi a vállalkozók közti kapcsolatoknak. Egy megbízható ajánlás az esetek többségében tényleges üzlethez vezethet, ha pedig valaki rendszeresen foglalkozik azzal, hogy partnereit tudatosan ajánlja, összesen akár milliárd forintnyi értékben is hozhat munkát másoknak. És az országban van olyan üzletember, aki ezt már meg is tette.

Budapest, 2016. március 31. - A testbeszéd rendkívül erőteljes, amikor a másokkal való kapcsolatba lépésről és a networkingről van szó. Már az első hét másodpercben olyan vizuális benyomást keltünk az emberekben, amely alapján értékelnek minket. Dr. Ivan Misner, a Business Network International (BNI) alapítója és számos üzleti bestseller szerzője elárulja, hogyan figyeljünk oda a testbeszédünkre a sikeres kapcsolatépítés érdekében!