Félmillió fölé nőhet Harkányfürdő vendégszáma

2016. október 19., szerda 06:05

harkanyfurdo-madartavlat400-1476822061.jpg

Harkány, 2016. október 19. - Nemrég váltotta meg belépőjegyét az idei négyszázötvenezredik vendég a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Az impozáns szám tavalyhoz képest számottevő növekedést jelez, így az év végére akár a félmilliót is átlépheti a fürdőzők száma. A dinamikus növekedés titka a folyamatos fejlesztés és a fürdő stabil, jó hírneve.

Miközben két évvel ezelőtt összesen volt 450 ezer vendége a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőnek, idén már október közepén sikerült elérni ezt a létszámot. Így az időarányos tendenciákat figyelve jó esély van arra, hogy hosszú idő után először félmillió fölé kússzon a számláló az év utolsó napjáig.

 

Nagymamák a csúszdán

 

Nem csak megnőtt, át is formálódott a Harkányfürdő vizében gyógyulást vagy kikapcsolódást keresők köre: valódi, többgenerációs élményközponttá sikerült formálni a strandot. Két fontos újítás történt ennek érdekében. A hét óriáscsúszdából álló csúszdapark és a családi belépő kínálta kedvezmények valódi vonzerőt jelentenek a kisgyerekes szülőknek. Utóbbit ráadásul a nagyszülők is igénybe vehetik unokáikkal, ezért tényleg nem meglepő, hogy több tízezer fogyott el belőle eddig.

hirdetés

 

Határon innen és túl

 

A korábbinál többen jönnek külföldről is. A hagyományosan erős balkáni pozíciók mellett Németország és Csehország a legfontosabb küldő országok. Ezekről a helyekről az egyénileg érkezők mellett jellemzően nagyobb buszos csoportok jönnek, akik legalább egy-két hetes kúrákat vesznek igénybe Harkányfürdőn.

 

Nincs megállás

 

Csodák és varázsszerek nincsenek, a növekedéshez egyszerű dolgokra volt szükség. Az Európában egyedülálló összetételű gyógyvízre egyenletesen magas színvonalú szolgáltatások épülnek, amelyek messze viszik Harkányfürdő jó hírét. És folyamatos a megújulás. A gyógy- és strandfürdő minden évben felújít, bővít, épít, így a vendégek is látják, hogy egyre több és jobb dolgot kapnak a pénzükért. Jelenleg is dolgoznak a szakemberek például az egyik legnagyobb gyógymedence renoválásán. Nem volt véletlen, hogy a több százezer voksolót megmozgató Az Év Fürdője idei szavazásán három helyet javítva a hatodik helyen végzett a baranyai kisváros.

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

Harkány, 2015. május 20. - A legkisebbek örömére a hét végétől már üzemel a felújított, vizes élményelemekkel tarkított gyerekmedence és július elejére várhatóan elkészül a szintén felújítás alatt álló lepke medencepár is a Harkányi Gyógyfürdőben.

harkany400-1474146643.jpg

Harkány, 2016. szeptember 18. - Időjárási szempontból rendhagyó nyáron vagyunk túl, hiszen az előző évekhez képest gyakran csak a naptár engedett arra következtetni, hogy milyen hónapban is járunk.

Budapest, 2014. augusztus 1. - Nagyköveti Programot indít a népszerű szépségvitamin-márka, melynek keretén belül keresik azon „írói vénával” rendelkező lányokat és hölgyeket, akik bloggerként beszámolnának tapasztalataikról. A program közel két hónapig tart és az ingyenes termékminták mellett a legjobb Nagykövetet 1 millió forinttal jutalmazzák.