EUROPA CANTAT: elindult az online regisztráció

2014. szeptember 3., szerda 06:15

Pécs, 2014. szeptember 3. - Már lehet jelentkezni a 2015 nyarán Pécsett megrendezésre kerülő EUROPA CANTAT nemzetközi kórusfesztiválra.

Most a 4,5,6,7 és 8 napos műhelyekre lehet jelentkezni egyéni énekesként, csoportként (2 főtől) és kórusként. A rövidebb részvétel regisztrációja majd 2015 tavaszán indul.

 

A szeptember 1-jén megnyílt rendszerben a fesztivál honlapján és a nyomtatott programfüzetben is meghirdetett, összesen 57 műhelyből lehet választani. A széleskörű programajánlatban érdemes először az énekes felkészültsége szerint szűrni, a fesztivál a következő kategóriák szerint csoportosítja a különböző stílusú műhelyeket:

hirdetés

 

A – mindenki számára nyitott,

B – kottát jól olvasó, felkészülten érkező énekesek számára,

C – beküldött hanganyag alapján kiválasztott, előzetesen felkészült énekkarok számára,

D – nemzeti és regionális ifjúsági kórusok számára.

 

A fesztivál különleges programmal várja a kisgyermekeket, illetve bátorítja az énekes szülőket, hogy hozzák el gyermeküket az E - gyermek műhelyekre, amely 0-10 éves korig biztosít zenei programot a kicsiknek.

 

Az online regisztrációs rendszer lépésről-lépésre végigvezeti a jelentkezőt a személyes/kapcsolattartó adatainak megadásán a műhelyválasztás, szállás- és étkezés igénylésen, valamint a kórusok egyéni fellépési lehetőségén keresztül a fizetésig. Fizetni banki átutalással, bankkártyával és PayPal-lal lehetséges.

 

A Kárpát-medencében határainkon innen és túl élő magyar állampolgárok kedvezményes feltételek mellett vehetnek részt a fesztiválon!

 

Regisztrálni a műhelyek telitettségétől függően jövő tavaszig folyamatosan lehet, de fontos kiemelni, hogy a 2014. november 30-ig jelentkezőkre vonatkozik a meghirdetett ár (az ezt követően regisztrálóknak felárat kell majd fizetni), valamint a szervezők az eddig a dátumig regisztrálóknak tudják garantálni a kiválasztott szálláskategóriát, valamint hogy bekerülnek a kiválasztott három műhely egyikébe.

 

A jelentkezés online regisztrációs rendszerben működik, amely a fesztivál honlapjáról érhető el (www.ecpecs2015.hu >>> Jelentkezek a fesztiválra!)

 

További tudnivalók a www.ecpecs2015.hu oldalon.

 

Forrás: EUROPA CANTAT Pécs 2015 Nonprofit Kft.

Kapcsolódó cikkek

lampagyujtogatok-plakat400-1428151580.jpgBudapest, 2015. április 5. - Noha április 22-től a hazai mozikban is megtekinthető lesz, mégsem az emberek jelentik a magyar kultúr sci-fi célközönségét. A Lámpagyújtogatók kifejezetten az Androméda-ködbe tartó űrüzenet, amelyet az alkotók egy rakétába építve kívánnak feljuttatni a világűrbe.

Budapest-Pécs, 2014. május 27. - Június 5-én, csütörtökön kezdődik a 14. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT). A tíznapos fesztivál versenyprogramján tizenhárom előadás szerepel, amelyek közül hat Budapestről, négy vidékről, három produkció pedig határon túli színházból érkezik.

adele-1358158490.jpg

Az Argo-akció című filmnek, Daniel Day-Lewisnak és Jessica Chastainnek ítélték oda a legfontosabb kategóriákban a Golden Globe-díjat Los Angelesben, helyi idő szerint vasárnap éjjel. Az Argo-akció, amely egy - az 1979-es teheráni túszdráma idején végrehajtott - amerikai mentőakció történetét dolgozza fel - lett a legjobb drámai alkotás. A film rendezője, Ben Affleck is Golden Globe-ot kapott, három nappal azután, hogy ebben a kategóriában nem sikerült elnyernie az Oscar-jelölést.