Koncert és színház négy fenyvesi hétvégén

2015. július 20., hétfő 07:00

Balatonfenyves, 2015. július 20. - Július végétől négy héten át minden hétvégén a hazai zenei élet élvonalának egy-egy képviselője és színházi előadások szórakoztatják a közönséget a balatonfenyvesi Balatonparkban.

A Balatonpark, azaz a helyreállított balatonfenyvesi sportstadion tavaly nyáron kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a Dél-Balaton egyik kulturális centrumává váljon.

 

A július 30-án kezdődő koncertsorozatot az Edda Művek nyitja, fellép majd Demjén Ferenc, a TNT, az Anna and the Barbies, a Supernem, Majka és Curtis, a Kelemen Kabátban, a Hooligans, az Unisex, Caramel, Zséda, a Karthago, a Takáts Tamás Blues Band, amely többek között itt ünnepli majd megalakulásának 25 éves évfordulóját.

hirdetés

 

A programsorozat részeként a színházi előadásokat kedvelők Marc Camoletti Félrelépni tilos! című vígjátékát láthatják a Fregoli Színház vendégjátékaként, olyan szereplőkkel, mint Esztergályos Cecília, Magyar Attila, Heller Tamás, Timkó Eszter vagy Andrádi Zsanett. Ugyancsak a Fregoli Színház előadásában, Magyar Attila, Hajdú Steve és Szakács Tibor főszereplésével látható majd a Retro szerelem, avagy özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című vígjáték.

 

A programsorozat utolsó eseménye lesz augusztus 22-én a Hobo 70 című születésnapi szuperkoncert. Hobo, azaz Földes László nemcsak a zenekarával, hanem Ady-estjével is szórakoztatni fogja a nagyérdeműt.

 

A koncertek és előadások után DJ-k biztosítanak zenét hajnalig.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Balatonföldvár, 2015. július 27. - Csütörtöktől vasárnapig tart az ünnepi hétvége, rengeteg programot és meglepetést tartogatva e különleges alkalomból. Független színházi előadás, határon túli társulat fellépése és gyerekeknek szóló táncelőadás vezeti fel a szombat esti csúcspontot: a KULTKIKÖTŐ történetét is feldolgozó színházi fotókiállítás megnyitóját és a hatalmas ünnepi partit a BUDAPEST BÁR zenekarral. Koccintson a 10. évre, ünnepeljen a KULTKIKÖTŐvel és a legenergikusabb zenekarral!

karacsony400-1448304980.jpgPécs, 2015. november 24. - Kézművesek portékái, koncertek, élőállatos betlehem, számos ínyencség és nívós program várja az érdeklődőket a Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásáron, amelyet november 27. és december 23. között tartanak a baranyai megyeszékhelyen.

Pécs, 2014. február 27. - A Maszkot ölt apraja-nagyja című farsangi készülődéssel megkezdődik ma a mohácsi busójárás, amelynek keretében hat napon át minden eddiginél több, 1100 jelmezes űzi a telet a Duna-parti városban.