Udvari határátkelő: teherforgalom a buszsávban

2015. július 16., csütörtök 08:00

udvari-hataratkelo400-1437026408.jpgMohács-Udvar, 2015. július 16. - Átmeneti forgalmi rend van érvényben az udvari határátkelőhelynél. A be- és kilépő teherforgalmi sávokon július 13-án kezdődött felújítási munkálatok várhatóan három hétig tartanak.

A Mohácsi Rendőrkapitányság Udvar Közúti Határátkelőhely belépő és kilépő teherforgalmi sávjain párhuzamosan felújítási munkálatok zajlanak. A felújítás július 13-án kezdődött és előreláthatólag három hétig tart. A határátkelőhelyen erre az időszakra érvényes forgalmirend-változás szerint a tehergépjárműveket a buszforgalmi sávon keresztül léptetik át.

hirdetés

 

A rendőrség kéri, hogy a nagyobb várakozás elkerülése érdekében aki teheti, tehergépjárművel használja a drávaszabolcsi, illetve autóbusszal a drávaszabolcsi vagy a beremendi határátkelőhelyet.

 

Forrás és fotó: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

Kapcsolódó cikkek

A rendelkezésre álló adatok szerint november 21-én 19 óra 40 perc körül három ismeretlen bement egy görcsönydobokai családi házba, az ott tartózkodó két nőt megkötözték és értékeik átadására kényszerítették. Az esettel kapcsolatban nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a megyei rendőr-főkapitány.

Pécs, 2015. február 18. - A napokban Pécs Rigóder városrészében egy lakóparki társasház több földszinti lakásába is betört egy ismeretlen tettes, vélhetően a délelőtti órákban, kihasználva a lakók távollétét.

kosztics-margit-eltunt-1382258586.jpgA Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Kosztics Margitot, aki pécsi lakcíméről 2013. július 19-én ismeretlen helyre távozott, azóta hollétéről nincs információ.