Rajzpályázat: „Biztonságosan a közlekedésben”

2013. szeptember 21., szombat 16:56

Hátrányos helyzetű gyermekek részére hirdet rajzpályázatot a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A 6-10 és a 11-15 éves korosztályokból várják a jelentkezőket a „BIZTONSÁGOSAN A KÖZLEKEDÉSBEN” című pályázatra.

A 2013. szeptember 30-ig beküldendő pályaművek A/4-es vagy A/3-as méretűek lehetnek, és a következő technikákkal készülhetnek: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályaműveket a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 7623 Pécs, Athinay Simon utca 7-9. címére kérik eljuttatni a szervezők.

hirdetés

 

A rajzok hátoldalán fel kell tüntetni a készítő nevét, életkorát, lakcímét, iskolája címét és - amennyiben segítségükre volt - a felkészítő pedagógus nevét.

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a roma nemzetiségi önkormányzatok által létrehozott zsűri korosztályonként az első öt pályaművet díjazza.

 

A díjazottak értékes jutalomban részesülnek. A legjobb munkákat kiállítások rendelkezésére bocsátják. A beérkező alkotásokat nem őrzi meg és nem küldi vissza a pályázat kiírója.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Az elsődleges adatok szerint december 1-jén 13 óra 40 perc körül egy motoros - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedő teherautóval.

feher-melinda-orsos-kitti-1398426879.jpgPécs, 2014. április 25. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 17 éves lányokat. Egyikük a szigetvári, másikuk a szentlőrinci gyermekotthonból távozott ismeretlen helyre. Hollétükről azóta nincs információ.

dohanyboltrablas140102-400-1388761332.jpgRablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Az illető a Lahti utcában rabolt ki egy trafikot. December 22-e és 31-e után ez már sorozatban a harmadik dohánybolti rablás Pécsen. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.