Halálos közúti baleset az 5711-es úton

2013. december 1., vasárnap 15:00

Az elsődleges adatok szerint december 1-jén 13 óra 40 perc körül egy motoros - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedő teherautóval.

A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Siklósi Rendőrkapitányság vizsgálja. A műszaki mentés és a helyszíni szemle ideje alatt a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök lezárták.

hirdetés

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Kapcsolódó cikkek

Baranya, 2014. július 16. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Fülöp Beatrixet, aki 2014. június 14-én a szentlőrinci lakásotthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta nincs információ a hollétéről.

busz-az-arokban400-1478730402.jpg

Pécs, 2016. november 10. - Jogerőre emelkedett a Szigetvári Járásbíróság júliusban hozott elsőfokú ítélete, amelyben felmentette a tavaly júniusi királyegyházi buszbaleset vádlottját - közölte a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.

Közös járőrszolgálatot látnak el bűnmegelőzési céllal magyar és horvát rendőrök péntektől a határ mindkét oldalán - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.