Gázpisztollyal raboltak ki egy pécsi dohányboltot

2013. december 22., vasárnap 13:00

Pécs, 2013. december 22. - Gáz-riasztó pisztolyt használva raboltak ki egy nemzeti dohányboltot Pécsen vasárnap, az üzlet eladója megsérült - erősítette meg az MTI információját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Berlász Viktória elmondta, hogy az eset késő délelőtt történt a Rácvárosi úti üzletben. A kb. 170 centiméter magas, sötét ruhát és maszkot viselő támadó készpénzt és dohányárut követelt az alkalmazottól, akire rá is lőtt, majd az utcán várakozó társával együtt elmenekült.

hirdetés

 

Az eladó könnyebben sérült, őt a mentők kórházba vitték, a rablót és segítőjét keresi a rendőrség.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Katona Márk Zoltán 13 éves szigetvári lakost. A fiú 2013. július 25-én a Szigetvár, Szent István lakótelepen lévő lakásotthonból eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

aknamentesites2013-mti-soki-tamas-1382883177.jpgA Harkányban megrendezett október 25-i zárókonferenciával véget ért „A Dráva-Duna közti aknaszennyezett területek rehabilitációja” projekt. A kezdeményezés a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban valósult meg.

Pécs, 2014. október 3. - A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya a Budai vámi TESCO Áruházzal együttműködve bűnmegelőzési napot szervez elsősorban a keleti városrész lakóinak, illetve minden érdeklődő számára.