IV. Pécsimami Napok és V. Tubes Nap május 11-én

2014. május 10., szombat 18:00

Pécs, 2014. május 10. - Vasárnap 14 órától a Tettyei romoknál rendezi meg immár negyedszer a Pécsimami Napokat a Pécsimami Közhasznú Egyesület, ötödik alkalommal pedig a Tubes Napot.

A IV. Pécsimami Napokon mesejátékkal, gyermekkoncerttel, lovasíjász bemutatóval várunk, de kipróbálhatjátok a lovaglást és a kézzel hajtott fa körhintát, felülhettek a bringóhintóra, lehet íjászkodni, a sütödében "kenyérbábát" készíteni és vár benneteket több mint 80 népi és történelmi fajáték! Minden programunk ingyenes, érdemes idén is gyűjteni a pecséteket garantált ajándékért és értékes díjakért - írják honlapjukon a szervezők.

hirdetés

 

További részletek a www.pecsimami.hu-n és a mellékelt plakáton.

 

pecsimaminapok-tubesnap-plakat2014-1399737732.png

Kapcsolódó cikkek

2013. június 20., csütörtök - Meghalt az a motorkerékpáros, akit személyautó ütött el a 67-es főút zsibótpusztai kereszteződésénél csütörtökön - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

2013. május 6., hétfő – Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz a Magyar Szocialista Párt a Pécsi Vízművel kapcsolatos önkormányzati megállapodás miatt – jelentette be Tóth Bertalan, a párt országos elnökségének tagja hétfői sajtótájékoztatóján, Pécsen.

304-1-1375734375.jpg

Jövő tavaszra újjáéleszti a város az Égervölgyi tavat és környékét. A cél az, hogy a mostani szörnyű állapotok helyett olyan közparkja, kirándulóhelye legyen a családoknak, ahol kulturált, modern körülmények között, biztonságos, rendezett és varázslatos környezetben tölthetik szabadidejüket a pécsiek.