Garázsvásár holnap a Dóri Ház javára

2013. augusztus 8., csütörtök 18:41

Megújult árukészlettel ismét garázsvásárt rendez Rácvárosi úti telephelyén a pécsi Szemem Fénye Alapítvány. A vásár napján, augusztus 9-én körbejár kisteherautójuk is a városban, tehát várják azok jelentkezését, akik adományt ajánlanának fel számunkra.

Az alapítvány Charity Shopjai raktárának munkatársai a Pécs, Rácvárosi út 37. szám alatt reggel 9-től 17 óráig tartanak nyitva. Az érdeklődők kiváló minőségű termékek közül válogathatnak. A bevételt Magyarország első gyermekhospice háza, a Dóri Ház fenntartására fordítják.

hirdetés

 

Többek között könyvek, lexikonok, CD-k, bútorok, ruhaneműk, lakástextilek, ajándéktárgyak, háztartási eszközök, műszaki cikkek, porcelán- és üvegáruk között lelhetnek kincsekre azok, akik betérnek hozzájuk ezen a pénteken. De beszerezhető lesz náluk számítógép csomagban, vagyis monitorral, billentyűzettel és egérrel is.

 

A vásárról bővebben az alapítvány honlapján olvashat.

Kapcsolódó cikkek

os-drava-kozmunka400-1382266895.jpgAz Ős-Dráva programba bekapcsolódott 420 közmunkás foglalkoztatásáról kötött együttműködési megállapodást a Baranya Megyei Önkormányzat mintegy harminc ormánsági településsel.

Pécs, 2016. szeptember 20. - Tudomány és technológia játékosan általános iskolásoknak! Próbálj ki és alkoss elektromos játékokat, fejlessz áramot, mozgass tárgyakat, kísérletezz velünk! Ismerkedj meg a zene és a számok összefüggéseivel!

A Zsolnay Kulturális Negyedben található Zsolnay Étterem felkerült a Népszabadság kiadványának 50 legjobb hazai éttermet összesítő listájára, melyet az ország meghatározó  gasztrobloggerei állítottak össze.