Sikeres a jutalékmentes együttműködés

2014. július 29., kedd 07:00

Budapest, 2014. július 29. - A kkv-szektor vállalkozói közül egyre többen fedezik fel az üzleti kapcsolatteremtés és a jutalékmentes együttműködés nyújtotta lehetőségeket. Ehhez nemcsak Budapesten, hanem egyre több vidéki városban is hatékonyan működő keretrendszert nyújtanak a BNI-ban (Business Network International), amely még a 80-as évek Amerikájában született.

Eddig a fővárosban 12, a vidéken 13 csoport működött, de július végén Székesfehérváron, majd szeptember elején várhatóan Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Érden is új csoportot alakítanak sikeres, vagy sikerorientált KKV-k.

hirdetés

 

Az „Aki ad, az nyer!®” sikerfilozófián alapuló vállalkozásépítési modell Magyarországra 2008-ban érkezett. A hagyományos hálózatépítéstől eltérő, a csoporttagságon belüli jutalékmentes ajánlásokon és bizalmon alapuló üzleti közösségnek Magyarországon tavaly 600 tagja volt. A BNI keretei között realizált forgalmuk 2013-ban meghaladta a 12 milliárd forintot.

 

Forrás: BNI Magyarország

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. január 27. - A magyarok többsége szerint már 30 éves kor előtt el kellene kezdeni takarékoskodni a nyugdíjra. 41 százalék úgy érzi, nagyon nehezen élne meg pusztán az állami nyugdíjból, 31 százalék szerint pedig a nyugdíja semmire sem lesz elég. Mindössze 23 százalék bízik ugyanolyan vagy jobb életszínvonalban, mint amiben most része van - állapította meg a K&H Biztosító friss felmérése. A kutatásból kiderült, hogy a magyarok szerint havi 10 és 20 ezer forint közötti összeget kell félretenni nyugdíj-kiegészítésként, a válaszadók többsége pedig azt tervezi, hogy a nyugdíj mellett is dolgozik majd.

macska-a-mosogepben400-1433099810.jpgBudapest, 2015. június 2. - Az Otthon Melege Program ötödik alprogramja - a hűtő- és fagyasztógépek, kazánok- és nyílászárók cseréjét célzó, valamint a társasházaknak szóló pályázatok után - új, magas energiahatékonyságú mosógépek beszerzéséhez nyújt vissza nem térítendő állami támogatást a magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára.

Budapest, 2015. május 20. - Három hónap alatt egymillió levelet küldött az adóhivatal a hazai pénzintézeteknek, a szervezet minden alkalommal azt tudakolta, tartanak-e az adott bankban pénzt a köztartozást felhalmozó magánszemélyek - számolt be a Napi Gazdaság.