Pécsen lesz a második PR Akadémia

2015. május 7., csütörtök 06:05

Pécs, 2015. május 7. - A PTE FEEK-en rendezi meg a II. nyári PR Akadémiát az idén 25 éves Magyar PR Szövetség és a PTE FEEK - jelentették be a szervezők szerdai sajtótájékoztatójukon. Egyidejűleg bemutatták a sajtónak a tavalyi PR Akadémia előadásaiból szerkesztett tanulmánykötetet is.

A Magyar PR Szövetség az idén ünnepli megalapításának 25. évfordulóját. A II. PR Akadémia részben ennek jegyében telik majd el. Az Akadémiát július 6. és 8. között rendezik meg a FEEK-en.

 

A háromnapos rendezvény vezető témái a következők lesznek:

  • 25 év távlatai – a public relations következő 25 éve;
  • a „szexi” CSR – kihívások és válaszok
  • a társadalmi feszültségek és a public relations.

Az Akadémián ezúttal is a magyar PR szakma jeles tudósai és vezetői tartanak előadásokat és foglalkozásokat, de az előadók között szerepelnek majd az ifjú generáció képviselői is. A tavalyihoz hasonlóan az idén is megrendezik a Rapid Randit, a legifjabb szakmai generáció bemutatkozási lehetőségét.

hirdetés

 

A részvétel díja – a tavalyihoz hasonlóan – 15 000 forint lesz, de a május 31-ig jelentkezőknek és befizetőknek 50 %-os „Early Bird” kedvezmény jár.

 

A PR Akadémiát erkölcsileg és anyagilag is támogatja Pécs város Önkormányzata.

 

Az idei Akadémia bejelentésével egyidejűleg bemutatták a médiának a tavalyi PR Akadémia előadásaiból készült tanulmánykötetet. A Sós Péter János és Szécsi Gábor szerkesztette tanulmánykötet a szerzőknek a public relations különböző területeihez kapcsolódó előadásaira épülve, különféle megközelítési módoknak teret adva sokszínű, változatos szakmai körképet nyújt az olvasók számára.

 

A kötet elméleti és gyakorlati irányból is körüljárja az új kommunikációs technológiák megjelenése és elterjedése következtében átalakuló PR-gyakorlat és eszközrendszer témakörét, foglalkozik a PR, a média és a társadalom viszonyának az információ korában felmerülő kérdéseivel, és számos aspektusból tárgyalja a fenntartható fejlődés, a zöld energia kommunikációs vonatkozásait.

 

A könyv szerzői – Barát Tamás, Bognár Gergely, Buday-Sántha Andrea, Durugy András, Ferling József, Károlyi Zsuzsanna, Lakatos-Báldy Zsuzsanna, Németh Péter, Rácz Gábor, Sarlós Gábor, Sós Péter János, Szécsi Gábor, Sztaniszláv András, Szűts Zoltán, Törőcsik Mária, Zádori Iván – mindannyian neves, elismert magyar PR-szakemberek.

 

A kötetet a Magyar Public Relations Szövetség és a PTE FEEK adta ki és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült el. Kereskedelmi forgalomba nem kerül, de egyetemi, főiskolai és nagyobb könyvtárakban már elérhető.

 

Forrás: Ferling / S-Berry

Kapcsolódó cikkek

A vállalat 150 szoftverfejlesztő mérnököt keres Magyarországon. A bővítéshez az állam vissza nem térítendő támogatást biztosít - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

434-m-1373226541.jpg

A Balatonnál az év egyik legnagyobb vízparti beruházásának számít Balatonfűzfő Fövenyes strandjának újjáépítése, az első ütemben, mintegy kétszáz millió forintból elkészült fejlesztést vasárnap adták át.

A havazás, valamint váltóállítási gondok miatt több vonat is százperces vagy még nagyobb késéssel közlekedik hétfő délelőtt - derül ki a MÁV térképes vonatinformációjából (http://vonatinfo.mav-start.hu/).