Országos konferencia a kapcsolati tőkepiacról

2014. október 23., csütörtök 08:00

Budapest, 2014. október 23. - Ismét megrendezik az üzleti networking témakörével foglalkozó legfontosabb magyarországi eseményt, az Országos Networking Konferenciát (ONK). A Business Network International (BNI) szervezésében, a Telekom támogatásával megvalósuló október 29-i programra idén 800 vállalkozót várnak. A minden tekintetben egyedülálló üzleti modell egyre nagyobb erővel hódít Magyarországon is.

A résztvevőket idén is tartalmas előadások várják üzletről és networkingről. Avidor András a BNI Hungary vezetője az „Aki ad, az nyer!”® filozófia magyarországi térhódítását mutatja be, és azt, hogy ez a fajta kapcsolatépítés milyen új kapukat tud megnyitni a magyarországi KKV-k előtt. Wolf Gábor a marketing által generálható cégfejlődésről beszél, dr. Szűcs Viktor ügyvéd pedig az a szellemi tulajdon védelméről és arról, hogy ez napjainkban hogyan mutatkozik meg a magyar jogrendben. Mindezeken és más előadásokon túl új üzleti ismeretségek, izgalmas kiállítói területek várják a téma iránt érdeklődő, kapcsolati tőkéjük építését fontosnak tartó vállalkozókat.

hirdetés

 

A www.networkingkonferencia.hu oldalon részletesen megismerhető program során a résztvevők gyakorlati példákat megismerve olyan jól hasznosítható tudást sajátíthatnak el, amit visszaforgathatnak mindennapi üzleti interakcióikba.

 

Az Országos Networking Konferencia Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő szakmai és üzleti rendezvénye, amely a terület globális és hazai vezető szervezete, a Business Network International (BNI) szervezésével valósul meg.

 

A BNI mára 62 országban,  170 ezer főt meghaladó taglétszámmal van jelen. A BNI Magyarországon 2008 óta működik, jelenleg 690 magyar vállalkozás rendelkezik tagsággal több fővárosi és 17 vidéki városban, akik 2014-ben több mint 25 ezer üzleti ajánlást hoztak egymásnak és mindezzel 14,1 milliárd forint többletbevételhez juttatták vállalkozásaikat.

 

Forrás: Ferling József / BNI Magyarország

Kapcsolódó cikkek

Budapest-Debrecen-Győr, 2014. augusztus 4. - A telefonon megkérdezettek fele állítja, hogy megáll, ha lerobbant autót lát, mégis 14 percig kellett várni, míg valaki segített egy bajba jutott nőn. Jobb, ha stoppolva kérünk segítséget, mintha jelzés nélkül várunk. A győriek a legsegítőkészebbek, utánunk a debreceniek, majd a budapestiek.

Budapest, 2013. december 3. - A téli közfoglalkoztatási programban mintegy 850 embernek ad munkalehetőséget a MÁV Zrt., további 580 álláskeresőnek faipari gépkezelői vagy motorfűrész kezelői oktatást biztosítanak.

Budapest, 2016. március 30. - Már csaknem ötszáz zöld rendszámos autó van Magyarországon - mondta a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEK KH) főosztályvezetője az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában.