Nagy fogás

2013. május 10., péntek 12:06

Szeged, 2013. május 10., péntek  - Negyvennyolc kilogramm kábítószert találtak a rendőrök egy albán férfi gépkocsijában a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Szenti Szabolcs elmondta: a csütörtök délután belépésre jelentkező 26 éves sofőr viselkedése gyanússá vált az útlevélkezelő rendőrnek. Társával félreállították az autót, majd tükörrel és kutyával is átvizsgálták, és felfedezték, hogy a járművet átalakították.

hirdetés

 

A padlólemezt megfúrva kábítószergyanús növényi törmelék került elő, ezért a rendőrök és a pénzügyőrök szétbontották a járművet. Végül 93 csomagot vettek ki az autó dupla padlólemeze közül. A marihuána súlya meghaladja a 48 kilogrammot - közölte a százados.


A 26 éves albán férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó cikkek

enksz-fogaz-start-pecs400-1427986256.jpgPécs, 2015. április 3. - Megkezdte működését április 1-jén az Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. (ENKSZ) a gázüzletágban - jelentette be tegnap a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár a pécsi 1-es postán.

broker400-1440608065.jpgBudapest, 2015. augusztus 27. - Huszonötödik évébe lépett Közép-európai Brókerképző Alapítvány. A szervezetet az értékpapír-kereskedés szabályszerűségeinek és előírásainak oktatása, tananyagainak fejlesztése érdekében hozták létre az alapítók.

Budapest, 2016. február 1. - Az e-kereskedelem az egyik leggyorsabb ütemben növekedő ágazat, a határokon átnyúló hatékony tranzakcióknak azonban még vannak akadályai.