Mesterek Mestere: elindult a közönségszavazás

2015. október 14., szerda 06:05

Budapest, 2015. október 14. - Hétfőig, október 19-ig lehet szavazni, hogy ki legyen a Magyarország Mesterek Mestere 2015 közönségdíjasa. Az első alkalommal meghirdetett díjra összesen 29 érvényes pályázat érkezett 11 megyéből.

A kezdeményezés keretében szakmai és közönségdíjat is kiosztanak. Az előbbiről szakmai zsűri, míg utóbbiról közönségszavazás dönt. Szavazni október 19-ig a www.mapei.com/adv/HU/Mesterek_Mestere_2015 oldalon lehet, ahol a szakemberek pályázatai eredeti formában tekinthetőek meg.

hirdetés

 

A Mapei által alapított díj célja, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját, megmutassa és elismerje a jó példákat, valamint vonzóvá tegye az építőipart a fiatalok számára.

 

A Mesterek Mestere díj eredményhirdetése egy díjátadó keretében novemberben lesz. A díjazottak erkölcsi és anyagi elismerésben, továbbá tárgyjutalomban részesülnek a Bosch jóvoltából.

 

A Mesterek Mestere díjat 2015. év elején alapította a Mapei Kft., melyre minden, munkáját mesteri szinten folytató, ma is aktív kőműves és burkoló szakember pályázhat. A díj alapítása alkalmából Ratskó István, a Ratskó-Bau kft. ügyvezetője Tiszteletbeli Mesterek Mestere Díjat kapott. A díj a tervek szerint évente kerül kiosztásra.

 

A zsűri tagjai:

  • Barkács Gyula az ÉVOSZ Építésügyi Munkabiztonsági és Az Épített környezet fenntartható Fejlesztése Bizottságának titkára
  • Magyar Ákos építőmérnök, környezetgazdálkodási-környezetvédelmi szakmérnök, Magyar Mérnökkamara elnökségi tag
  • Szalay Tihamér építész, a Magyar Építész Kamara alelnöke
  • Fazekas Kira a Lakáskultúra Magazin főszerkesztője, Mediaworks Kiadó Kft.
  • Ratskó István, tiszteletbeli Mesterek Mestere díjazott

Forrás: Fülöp Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Budapest-Pécs, 2014. október 18. - Rekord számú álláshirdetést adtak fel szeptemberben, de felsőfokú végzettség nélkül továbbra is nehéz elhelyezkedni. Baranya megye legnagyobb hirdetője az IT Services.

download-1-1366031017.jpg

Kényszervallatás és más bűncselekmények miatt felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbüntetést kapott három mezőkövesdi rendőr a Debreceni Ítélőtáblán.

Budapest, 2016. február 11. - Míg az okostelefont két-három, a számítógépet átlagosan négy-ötévente cseréli le egy átlagos felhasználó. A régi gépet vagy tovább értékesítjük vagy egyszerűen kiselejtezzük - az esetek jó részében tele bizalmas adatokkal.