Elfogták a késelő hajléktalant

2013. április 29., hétfő 00:04

Elfogták a rendőrök B. Lászlót, aki ellen emberölés kísérlet bűncselekmény gyanúja miatt volt elrendelve országos körözés.

A Pécsi Rendőrkapitányság Kertvárosi Rendőrőrs járőrei 2013. április 26-án este Pécsett, Kertvárosban elfogták az országosan körözött B.László, pécsi hajléktalan személyt. A férfi a gyanú szerint 2013. április 23-án Pécsett, Kertvárosban szóváltást követően késsel megsebesítette hajléktalan ismerősét.
B.Lászlóval szemben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja  a büntetőeljárást emberölés kísérlett bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  A kihallgatásán beismerő vallomást tett, majd a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának kedd kora reggeli összesítése alapján az országos fő- és mellékúthálózaton egyaránt téliesek az útviszonyok, egyes térségekben a reggeli fagyok nyomán jeges, jégbordás szakaszokkal is találkozhatnak az autósok. A közútkezelő arra kéri a közlekedőket, hogy országszerte fokozott óvatossággal vezessenek, utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról és kizárólag a téli közlekedésre megfelelően felkészített gépjárművel induljanak el!

2013. június 12., szerda - A legnagyobb vízállások - Mohács kivételével, ahol csütörtökön várható a tetőzés - mindenhol meghaladták a korábban valaha mért legmagasabb szinteket - írta az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) legfrissebb, szerda déli összesítésében.

Budapest, 2016. november 7. - Majdnem minden ötödik televíziót és mosógépet, illetve közel minden negyedik magyar háztartásban található hűtőszekrényt több mint tíz éve cseréltek le utoljára, derült ki az Euronics Műszaki Áruházlánc legfrissebb 18 év feletti lakosságra súlyozott októberi felméréséből, amely 996 fő megkérdezésével készült, a 18 év feletti magyar internethasználó lakosság körében.