Újra Vivicittá Városvédő Futás Pécsen

2016. április 1., péntek 06:05

Pécs, 2016. április 1. - Idén április 24-én érkezik Pécsre a tavaly szuperrekordot jelentő, 4110 főt megmozgató Telekom Vivicittá városvédő futás.

Az eseményre a Lauber Dezső Sportcsarnokban lehet majd nevezni a verseny hetében, de az online előnevezők már akár most is megszerezhetik rajtszámukat és a nevezéshez járó pólót.

 

Az országosan igen népszerű esemény 3,5 kilométeres pécsi futásán gyerekek, idősebbek és fiatalabbak, családok és baráti társaságok, iskolák és munkahelyi közösségek is rajthoz állhatnak. A szervező Budapest Sportiroda és a PSN Zrt. idén is hasonlóan jó hangulatú és a családokat is megmozgató közösségi eseményt szeretne rendezni, mint amelyeken már a korábbi években is részt vehettek a sportolók. A cél az, hogy minél többen fussanak végig az óváros legszebb részein.

hirdetés

 

A 11 órai rajtot most is egy közös bemelegítés előzi meg a Széchenyi téren, a célban pedig számos ajándék vár a résztvevőkre, amelyeket a rajtszámok alapján egy sorsolást követően osztanak ki. A helyszínen a nevezési díj 900 forint lesz, de a Lauber Dezső Sportcsarnokban már április 18-tól mód nyílik kedvezményes előnevezésre, emellett online is leadhatják jelentkezésüket az érdeklődők.

 

Forrás: PSN Zrt., bővebben: www.futanet.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. május 17. -  A Kaposvár és a Szolnok után harmadikként az Atomerőmű harcolta ki a bejutást, miután szerdán harmadszor is legyőzte a PVSK-t. Negyedikként a Sopron lehet ott az elődöntőben, mivel pénteken vendégként legyőzte a címvédő Alba Fehérvárt, és ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.

Budapest, 2016. április 9. - Idén Pécs ad otthont a férfi és női asztalitenisz Extraliga négyes döntőjének április 30-án és május 1-jén.

szollosigyorgy-zwacksandor-juhaszroland400-1462078663.jpg

Budapest, 2016. május 1. - Ötven éve, 1966 májusában játszotta utolsó profi futballmeccsét Puskás Öcsi, Magyarország legismertebb focilegendája a Real Madridban. A 2016-os év a sport éve, hiszen futball EB-re és olimpiára készülnek a magyarok.