Sportolj és nyerj repülőjegyet Rióba!

2016. május 17., kedd 06:05

otproba-regisztracios-csomag-tartalma400-1463334510.jpg

Budapest-Pécs, 2016. május 17. - Baranya megyébe érkezik június 11-én a Magyar Olimpiai Bizottság eseménysorozata, amely a lakosságot igyekszik több sportágban is mozgósítani az idei ötkarikás játékok jegyében.

A Nagy Sportágválasztó Iroda és a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. közös szervezésében Orfűre látogat az Ötpróba Rióba! program, amelyen mindenki kipróbálhatja magát úszás, kerékpározás, túrázás, futás, kajak-kenu és sárkányhajózás sportágakban, emellett az extrém sportok kedvelői akár nézőként, akár versenyzőként is rajthoz állhatnak a kiegészítő programnak számító downhill-versenyen.

hirdetés

 

Az eseménysorozat nem verseny, célja a mozgás megszerettetése, az olimpia népszerűsítése. Ugyan a versenykiírásban szerepelnek szintidők, amelyek nagyobb erőfeszítés nélkül egy kezdő sportoló számára is teljesíthetők, de a szervezők leginkább a részvételt tartják fontosnak. A tusákon keresztül minden résztvevő átélheti az ötkarikás játékok eszméjét, ahol az a legfontosabb érték, ha a sportoló akaraterejével és kitartásával a legjobbat hozza ki magából.

 

Az olimpiai sportágak próbatételeibe akár rövid, akár hosszabb távon is bekapcsolódhatnak a felnőttek és a gyerekek is, amelyek teljesítéséért pontokat lehet gyűjteni. A megszerzett pontokat sorsjegyekre lehet beváltani, amelyekből a játék időtartama alatt értékes sportos ajándékokat és egy riói utazást sorsolnak ki a rendezők.

 

Forrás: Pécsi Sport Nonprofit Zrt., további részletek: psnzrt.hu

Fotónkon (forrás: www.otprobarioba.hua regisztrációs csomag tartalma

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. december 18. - A magyar labdarúgó-válogatott mezgyártója, az adidas különleges gesztussal ünnepelte, hogy a csapat 1986 után ismét sikerrel kvalifikálta magát egy nemzetközi tornára: a szurkolók szavazhatták meg, hogy milyen hazai és idegenbeli mezben láthassák viszont kedvenceiket a franciaországi Európa-bajnokságon. A szavazás hétfőn éjfélkor lezárult.

kispalyas-foci-1394998616.jpgMárcius 31-én, hétfőn indul az idén a Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság a Várkői-stadionban. A nevezéseket - az idén is változatlan díjért - március 19-ig várják.

ku-lajos400a-1383079175.jpgÉszak-Amerika is csatlakozott a korábbi Kárpát-medenceiről Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságra keresztelt kezdeményezéshez. A tengerentúliakkal együtt 250 fiatal és kísérőjük vendégeskedik november 22 és 24. között Pécsen.