Jelzőlámpás csomópontok berendezéseit újítják fel

2014. augusztus 10., vasárnap 09:00

Pécs, 2014. augusztus 10. - Augusztusban és szeptemberben felújítják a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseit Pécs közúthálózatán. A rekonstrukció a város keleti részéről halad nyugat felé a 6-os főút kereszteződéseiben - tájékoztatta portálunkat a rendőrség.

Augusztus 11-én, hétfőn a Zsolnay Vilmos úti Aldi-csomópontban, kedden a Tudásközpontnál és a Penny Marketnél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél cserélik a forgalomirányító fényjelző készülékeket vezérlő gépeket. A munkálatok reggel 8 óra után kezdődnek, befejezésük a délutáni órákra várható.

hirdetés

 

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a jelzőlámpás csomópontokat és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg. Amennyiben a jelzőlámpák nem működnek, úgy a kihelyezett jelzőtáblák utasításai az irányadók.

 

Torlódás esetén a rekonstrukcióval érintett helyeken forgalomirányító rendőrök segítik a zavartalan haladást. Rendőri forgalomirányítás esetén nem a kihelyezett jelzőtábla utasítása, hanem a rendőri karjelzés az irányadó.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. január 13. - Az új év első hónapjában is folytatódik a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseinek felújítása Pécs országos közúthálózatán. A rekonstrukció keletről halad nyugat felé a 6-os főút kereszteződéseiben.

dakos-jozsef-beszamoloja-police-hu400-1459447277.jpg

Pécs, 2016. április 1. - Elfogadta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) múlt évről szóló beszámolóját a megyei közgyűlés csütörtökön.

Pécs, 2014. október 5. - A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a fiatalkorú Bogdán Jánost, akinek hollétéről azóta nincs információ, hogy augusztus 3-án a szentlőrinci lakásotthonból ismeretlen helyre távozott.