Miért venné meg, ha bérelheti is?

2015. január 5., hétfő 06:05

Budapest, 2015. január 5. - A bérbeadási üzletág az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül, így manapság már szinte bármilyen eszközt vagy járművet elérhetünk bérelhető formában is. Ezt a tényt felismerve és tudatosan kihasználva robbanásszerűen megnőtt azon leleményes fogyasztók száma, akik ha tehetik, már nem vásárolják meg a számukra szükséges eszközöket, hanem inkább a vételi ár töredékéért kibérlik azokat. Ezzel a módszerrel akár több tízezer forintot is lefaraghatnak kiadásaikból, de egy vállalkozás esetében a több százezer forintot is elérheti a megtakarítás mértéke.

Egyre többen ismerik fel, hogy ha egy alkalommal, vagy csupán rövid ideig van szükségük egy adott eszközre vagy árucikkre, akkor nem szükséges vagyonokat kiadni értük, hiszen ma már rengeteg eszközt elérhetnek bérelhető formában is. Így a vételi ár töredékért hozzájuthatnak szinte bármihez, amivel ugyanúgy elvégezhetik feladataikat, mintha megvásárolták volna.

 

A folyamatosan növekvő lakossági és vállalati szükségletek hatására nap, mint nap újabb kölcsönző cégek, és velük együtt további eszközök és használati cikkek jelennek meg bérelhető formában is. Mindezek mellett egyre nagyobb számban bukkannak fel olyan magánszemélyek, akik kifejezetten jövedelemszerzés céljából adják bérbe saját használati cikkeiket. Így anélkül juthatnak folyamatos bevételi forráshoz, hogy el kellene adniuk eszközeiket.

hirdetés

 

Mivel a bérelhető eszközök köre szinte vég nélküli, ma már nem jelenthet problémát profi ütvefúrót és vésőgépet kölcsönözni a hétvégi munkálatokhoz, vagy utazóágyat bérelni gyermekünknek a nyaralás idejére. Bérelhetünk laptopokat, táblagépeket és játékkonzolokat akár kipróbálásra is, de kölcsönözhetünk szinte bármilyen járművet vagy munkagépet, szerszámokat, sporteszközöket, hangszereket, ruhákat, de akár még széfeket is értékeink megőrzésére.

 

Az új piaci igényekre reagálva, ennek a rendkívül sokoldalú üzletágnak az összefogására indította útjára a BÉRLÉSCENTRUM.HU Magyarország első - cégek és magánszemélyek számára is - ingyenesen igénybe vehető portálját, ahol az érdeklődők több ezer bérbeadó eszköz és szolgáltatás között válogathatnak egyetlen online felületen. A bérlők egyszerűen összehasonlíthatják a különböző kölcsönzők ajánlatait, így könnyedén kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb bérbeadó eszközt. A cél, hogy a bérlők és bérbeadók egyszerűen, gyorsan és költségek nélkül egymásra találhassanak bármilyen bérlési kategóriában.

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. június 6. - A beérkezett lakossági és szakmai észrevételek alapján módosul az Otthon Melege Program családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására meghirdetett ötmilliárd forint keretösszegű alprogramjának Pályázati Útmutatója - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

internetado-tuntetes400-bp20141031-1414828798.jpgBudapest, 2014. november 1. - Győzelemnek nevezték a tervezett internetadó elleni tüntetések szervezői pénteken Budapesten, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte az új adótípusról szóló javaslat visszavonását. Pécsen is újra gyűltek össze tiltakozók.

Országos fotópályázatot hirdetett édesanyák számára az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A pályázatra a családok életének energikus, aktív pillanatait bemutató fényképeket várnak: olyan fotókat, amelyek például sportolás, házimunka, játék vagy épp tanulás közben örökítik meg a családi együttlétet. A jelige: „Tele vagyunk energiával”.