A Széchenyi Bank visszautasítja Matyi Dezső vádjait

2013. december 30., hétfő 16:45

A Széchenyi Kereskedelmi Bank honlapján közzétett, december 27-i keltezésű, Szakács Tibor elnök-vezérigazgató által jegyzett sajtóközleményt közöljük.

„Matyi Dezső, a Matias cégcsoport vezetője 2013. december 27-én egy sajtótájékozató keretében "hazudozással és üzleti etikátlansággal" vádolta nagy nyilvánosság előtt a Széchenyi Kereskedelmi Bankot.

 

A Széchenyi Kereskedelmik Bank a leghatározottabban visszautasítja Matyi Dezső vádjait.

hirdetés

 

A Széchenyi Kereskedelmi Bank és a Matias cégcsoport között létrejött hitelszerződés részleteiről a vonatkozó jogszabályok és a banktitok miatt nem áll módunkban részletesen nyilatkozni.

 

A Széchenyi Kereskedelmi Bank az ügyben megteszi a megfelelő jogi lépéseket üzleti jó hírnevének védelme érdekében, hiszen a bank alapvető feladat a betétesek pénzének védelme és a biztonságos hitelkihelyezések megvalósítása.”

 

Forrás: szechenyibank.hu

 

Kapcsolódó hírünk: A Matias nem finanszírozza tovább a PMFC-t

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. augusztus 10. - Nehéz szezonjuk van idén a hazai szőlőtermesztőknek. Az enyhe telet követően szőlőbetegségek sora jelent meg, tavasszal fagyok, nyáron pedig jégverések keserítették meg az ország több területén a gazdálkodók életét. A Syngenta napokban megtartott szakmai rendezvényén elhangzott: a szüretig hátralévő időben nagyon kell figyelni a szőlőbetegségek megelőzésére és kezelésére, különösen a szürkerothadásra, amely hatalmas károkat okozhat a fejlődés utolsó szakaszában.

fva-dij-tothannamaria400-1434621987.jpgBudapest, 2015. június 19. - Legelső alkalommal hirdeti meg a Fiatal Vezetők Akadémiája a legrátermettebb munkahelyi vezetők számára kiírt „Év fiatal vezetője - 2015” díjat.

Budapest, 2016. április 4. - A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartása alatt álló szakképzési centrumok bevonásával megkezdte a klímagázt tartalmazó vagy azzal működtetett alkalmazásokkal kapcsolatos tevékenységek végzéséhez szükséges képzések szervezését. A tanfolyamok országszerte 18 helyszínen - köztük Pécsen - indulnak el, a követelményeknek sikeresen megfelelő jelentkezők 5 évig érvényes igazolást kapnak - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.