Újdonsággal búcsúzik az óévtől a Jégpálya

2015. december 26., szombat 08:05

tuzijatek400-1451044810.jpg

Pécs, 2015. december 26. - December 30-án, szerdán különleges szilveszteri jégdiszkóval vár mindenkit a PSN Zrt. által üzemeltetett Műjégpálya, a megújult létesítmény idén egy újdonsággal, tűzijátékkal is várja a korcsolyázás szerelmeseit az év utolsó előtti napján.

A jeles napon egy órával meghosszabbított nyitva tartással és tűzijátékkal várja a korisokat a Műjégpálya: december 30-án a szilveszteri buli a téli szünetben megszokottal ellentétben nem nyolc óráig, hanem kilencig tart, a zárás utolsó negyedórájában pedig több mint 400 kilövést és 50-60 méteres magasra szökő rakétákat is ígérő tűzijátékkal búcsúztathatják a 2015-ös esztendőt a jeges sport kedvelői.

hirdetés

 

A nem mindennapi látvány mellett a jégdiszkó szerencsés résztvevői tűzijáték-ajándékcsomagokkal is gazdagodhatnak, amelyet akár már másnap ki is próbálhatnak. A belépők ára ugyanakkor aznap is változatlan, vagyis a különleges eseményért sem kell többet fizetni, az idén megszokott hétvégi, 1000 forintos áron vehetnek részt a felnőttek a partin, a diákok pedig 800 forintért korizhatnak a szilveszteri bulin.

 

A téli szünetben a korábbi években megszokott, bővített nyitva tartással vár mindenkit a Jégpálya. Január 3-ig mindennap (tehát a máskor szünnap hétfőn is) 9-12, 13-16 és 17-20 között korcsolyázhatunk, december 31-ét kivéve, amikor csak délelőtt tart nyitva a létesítmény, január 1-je pedig szünnap.

 

Forrás: Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Kapcsolódó cikkek

real-madrid-bl-gyozelem400-1430851902.jpgA Real Madrid labdarúgócsapata olyan dologra készül, amire a Bajnokok Ligája történetében még nem volt példa. Volt már sok olyan csapat, aki egy adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtva megérdemelten nyerte el a legrangosabb európai klubtrófeát, de olyan még nem volt, hogy két egymást követő évben ugyanaz a csapat emelhesse magasba BL-serleget.

Pécs, 2015. március 14. - Miután múlt szombaton véget ért az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság alapszakasza és ezzel kialakult a sorrend, a csapatok a sorsolás szerinti folytatásról egyeztettek. Az eredetileg közzétett műsorhoz képest időközben két változás történt a Pécsi VSK-PANNONPOWER középszakaszbeli menetrendjét illetően.

Pécs, 2014. május 30. - Vasárnap 9 órától a Pannonpower - PVSK Párduc Panda Kupa ötödik fordulójának keretein belül ismét kosárünneppel zárják a szezont a PVSK kosárlabda-szakosztályai.