Ma nyitja kapuit az Educatio oktatási szakkiállítás

2016. január 21., csütörtök 06:00

educatio-kiallitas400-1453349565.jpg

Budapest, 2016. január 21. - Ma kezdődik az Educatio oktatási szakkiállítás a fővárosban. A szombatig tartó, a fővárosi SYMA rendezvényközpontban tartandó kiállításra az idén több mint negyven magyar és csaknem negyven külföldi felsőoktatási intézmény készül standdal, de szakképző intézmények és nyelviskolák is részt vesznek a rendezvényen.

Az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, az ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is.

hirdetés

 

A rendezvényen képviselteti magát a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány (KMA) is -  közölte Gáspár Kinga, az alapítvány szakmai vezetője az MTI-vel. Az E17-es standon a látogatók betekintést nyerhetnek a közszolgálati média alkotó folyamataiba, valamint megismerkedhetnek a KMA képzéseivel.

 

A kiállítást Palkovics László felsőoktatási államtitkár nyitja meg, aki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatóival érkezik a rendezvényre, egy az evopro mérnökirodával közösen kifejlesztett környezetbarát, elektromos hajtású buszon.

 

A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. február 24. - A négy orvosképző egyetem vezetése nem ért egyet azzal, hogy egy orvos megalapozott egészségügyi indok nélkül orvosi igazolást ad ki.

Pécs, 2016. június 8. - Szorosabbra fűzi kapcsolatát a jövőben a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a Dunaújvárosi Egyetem (DUE). Az erről szóló megállapodást június 6-án délután írta alá a két intézmény rektora, Bódis József és András István.

Budapest-Pécs, 2014. december 26. - Eredményesen zárult a kancellári pályázatok második fordulója. Így abban a nyolc állami felsőoktatási intézményben - köztük a PTE-n - is hamarosan megkezdhetik munkájukat a kancellárok, amelyekben nem volt sikeres az első pályázat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel.