Vasárnap tavaszi baba- és gyerekholmik börzéje

2016. május 5., csütörtök 06:05

Pécs, 2016. május 5. - Vasárnap, május 8-án 15-től 19 óráig baba- és gyermekholmik börzéjével várja a családokat a Pécsimami Közhasznú Egyesület.

A rendezvény helyszíne a Szliven Étterem (Pécs, Mezőszél utca 1.), ahol a szülők kedvező áron bővíthetik gyermekeik tavaszi-nyári ruhatárát, játékokra bukkanhatnak a közelgő gyereknapra, vagy akár a teljes babakelengyét beszerezhetik.

hirdetés

 

A belépés ingyenes, a gyermekkel érkezőket trambulinnal várják.

 

A megunt, kinőtt baba- és gyerekholmik leadására is van lehetőség: ezeket rászoruló családokhoz juttatja el a szervező.

 

Forrás: Gellén Nóra / Pécsimami, bővebben: pecsimami.hu

 

bababorze-montazs600-1462395097.jpg

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. január 11. - A várandós nőkre különösen veszélyes vírus okoz megbetegedéseket Dél-, illetve Latin-Amerika egyes részein, ezen belül különösen Brazíliában. A fertőző betegség behurcolásának kockázata Magyarországra rendkívül alacsony, de nem zárható ki. Az ÁNTSZ felhívja a térségbe készülők figyelmét a kockázatra, különösen azért, mert a téli időszak számít a dél-amerikai utazások csúcsszezonjának. A jellemzően szúnyogok által terjesztett Zikavírus ellen nincs védőoltás, emiatt is elengedhetetlen a szúnyogcsípések elleni védekezés. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Amerikai Regionális Irodája a térségre figyelmeztetést adott ki - közölte az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal.

1-1354442355.jpgIjesztő érzés egy kismamának, ha hirtelen cukorbetegséget diagnosztizálnak. A baj azonban nem olyan súlyos, mint amilyennek tűnik. Egy kis pocaklakóra várni, hogy majd karunkban ringassuk- egy nő életében ez az egyik legszebb, legizgalmasabb időszak.

pecsimami-borze-aug400-1439231891.jpgPécs, 2015. augusztus 11. - Vasárnap, augusztus 16-án délután 3 órától bölcsi-, ovi- és iskolakezdést segítő baba- és gyermekholmi börzével várja a családokat a Pécsimami Egyesület. A rendezvény helyszíne a pécsi Szliven Étterem, ahol igényes környezetben válogathatnak a szülők a kinőtt, vagy megunt, de jó állapotú baba- és gyerekholmik között, a bolti ár töredékéért.