Mankóst gázolt a zebrán - keresik a szemtanúkat

2016. június 23., csütörtök 06:00

Pécs, 2016. június 23. - A Pécsi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. június 15-én 8 óra 15 perckor erősen esős időben egy szürke Mazda CX5 haladt Pécsett a Zsolnay Vilmos úton a Komlói út felől a Rákóczi út felé. A Zsolnay Vilmos út és a Mohácsi út kereszteződésénél az autó vezetője - az előtte, a külső sávban álló autóbusz miatt - a belső sávba sorolt, majd a járműve jobb elejével a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy mankóval közlekedő 55 éves férfit, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

hirdetés

 

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a  fenti esetnek, és a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

Kapcsolódó cikkek

Árokba csúszott és felborult egy kőzúzalékot szállító nyerges vontató a 6-os főúton Botykapeterdnél röviddel két óra előtt - tájékoztatta portálunkat Kasza Anett tűzoltó főhadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Pécs, 2014. augusztus 7. - A Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Maimaiti Nadiman 23 éves kínai diákot, aki 2014. augusztus 1-jén a Jurisics Miklós utcai diákszállóról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet magáról nem adott.

Bejelentés érkezett a rendőrségre július 27-én a reggeli órákban, hogy betörtek a Szigetvár melletti zsibóti szőlőhegy egyik présházába. Az ingatlanból két villanymotor tűnt el. A helyszínre érkező járőrök a bejelentést követően háromnegyed órán belül elfogták a gyanúsítottat.