ThermalFest: a harkányi gyógyvíz ünnepe

2016. április 17., vasárnap 08:00

harkanyfurdo-tavasz2-400-1460832639.jpg

Harkány, 2016. április 17. - A harkányi víz gyógyító erejéről szóló előadásokkal, valamint koncertekkel és vizes programokkal is várják az érdeklődőket a ThermalFest fesztiválra, amelyet először rendeznek meg május 19. és 22. között a baranyai fürdővárosban.

A szervezők MTI-nek megküldött közleménye szerint a rendezvény programjaival a harkányi gyógyvíz által csillapítható panaszokkal küzdőket kívánják megszólítani elsősorban.

 

Mint írták, a harkányi vízen alapuló eljárás hatékonyságát több mint 160 ezer sikeresen gyógyított és kezelt reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati eset igazolja. A harkányi gyógyvíz kiemelkedő gyógyulási eredményeket ér el akár gyógyszeres kezelések nélkül is a reuma, pikkelysömör, vagy éppen a meddőség esetében - részletezték.

hirdetés

 

A hétvégén koncertezik mások mellett Mága Zoltán, Vásáry André, Janicsák Veca, Horgas Eszter és a Vivat Bacchus. Lesznek továbbá kiállítások, előadások, aquazumba, jóga, aquafitness, színházi-, gyermek- és művészeti programok - hívták fel a figyelmet a szervezők.

 

Forrás: MTI, fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, bővebben: harkanyfurdo.hu

Kapcsolódó cikkek

Sopron, 2015. július 1. - Az idei Volt Fesztiválon a megszokott élmények és fergeteges koncertek mellett érdemes felkeresni a Magyar Turizmus Zrt. standját is, ahol egy izgalmas szabaduló szobával várják a fesztiválozókat.

hotelszoba400-1454472499.jpg

Budapest, 2016. február 3. - Reprezentatív kutatásban kérdezte a magyar lakosságot téli üdülési szokásairól és terveiről a Budapest Bank. Minden harmadik magyar utazik a december és március közötti időszakban, amire átlagosan 38.000 forintot költenek, és jellemzően belföldön, főleg városnézéssel és wellnessezéssel töltik az erre szánt időt - derül ki a felmérésből.

Budapest, 2015. október 26. - Egy ötcsillagos szállodában arra kérték a szülőket, hogy 7 óra előtt vacsorázzanak, mert gyerekeik zavarják a nem gyermekes vendégeket - osztotta meg tapasztalatát az Év Szállása verseny keretében készített kutatásban egy anyuka. A történet ugyan nem jellemző, de jól példázza, milyen váratlan nehézségekkel nézhet szembe egy kisgyermekes család, ha utazásra adja a fejét. A belföldi kikapcsolódások során egyébként a szülők számára a bababarát szálláshely a gyermekmedence meglétével kezdődik.