Társkeresés: nyáron könnyebb?

2016. július 8., péntek 08:05

Budapest, 2016. július 8. - Nyáron vajon könnyebb párt találni? A társkeresők többsége (72%) szerint igen, mert több randihelyszín között válogathatunk, és az emberek is nyitottabbak - derült ki a Csajok és Pasik társkereső oldal friss felméréséből*. Ha jó idő van, a szabadban randizunk a legszívesebben, az alkohol abszolút belefér az első találkán, a fesztiválon indult tartós kapcsolat viszont ritka.

Alkohol az első randin?

 

A társkeresők kétharmada szerint az alkohol abszolút belefér az első randin, csupán a válaszadók 32% nem inna, mert fél, hogy cikin sülne el a dolog. A limonádé, a koktél és a sör pedig még mindig a legnépszerűbb nyári italok.

 

Tartós kapcsolat fesztiválon?

 

A válaszadók közel fele (46%) szerint a balatoni fesztiválokon vannak a legjobb csajok és pasik, ám ennek ellenére a többségnek (73%) egyáltalán nem volt még fesztiválon kezdődő kapcsolata.

hirdetés

 

Csupán a válaszadók 6%-a mondta azt, hogy tartós kapcsolat lett egy fesztiválon indult ismertségből.

 

Érdekes, hogy a pasiknak kétszer annyi pár hétig tartó kapcsolata indult fesztiválon vagy koncerten, és majdnem négyszer annyi egyéjszakás kalandjuk is volt ott. Ez azonban még így is csak a férfiak 12, illetve 14%-át jelenti.

 

A zene összehoz?

 

A kutatásban résztvevő pasik kedvenc zenei műfaja a rock (22%), a diszkó (19%), a pop (17%) és az elektronika (12%), míg a csajok a popzenét (32%), a diszkót (24%), valamint a rockot (18%) részesítik előnyben. Na de elkísérnénk-e párunkat olyan zenei eseményre, ami nem érdekel bennünket? A pasik 91%-a szerint ez természetes, és a csajok 81%-a is egyetért ezzel.

 

Hova menjünk?

 

Nyáron általában a szabadtéri helyszínek, parkok, fesztiválok és koncertek a legnépszerűbb ismerkedős helyek, de olyanok is akadnak, akik benzinkúton vagy az ágyban randiznak legszívesebben. Íme, a Csajok és Pasik listája a kedvenc randihelyekről és nyári italokról!

___

 

*A felmérés 1084 fő megkérdezésével készült a Csajok és Pasik társkereső oldal felhasználói körében 2016 júniusában.

 

Forrás: Próbakő

Kapcsolódó cikkek

dinnye-1371121679.jpg

Kevesen tudnánk kapásból megmondani, miért is szeretjük annyira a görögdinnyét. Talán mert olyan édes, leves és jól behűtve kiváló nyári frissítő. A tájékozottabbak azzal is tisztában vannak, hogy zsírt egyáltalán nem tartalmaz (több mint 90%-s víz), ellenben annál inkább dúskál a különböző hasznos vitaminokban és ásványi anyagokban.

kutya-uszik400-1468095917.jpg

Budapest, 2016. július 10. - A nyári kánikula nemcsak az embereket, hanem az állatokat is megviseli. Ki-ki a saját lehetőségeihez képest próbálja magát hűteni. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat és jó tanácsokat, hogyan gondoskodjunk kedvenceinkről és haszonállatainkról a nyári hőségben.

Budapest, 2015. december 6. - Egy kis- vagy középvállalkozás tulajdonosa valószínűleg egy soha véget nem érő teendői listával küzd nap mint nap, ennek pedig az az eredménye, hogy nem tud azzal foglalkozni, amit igazán szeret csinálni, amiért valaha megalapította a vállalkozását. Roland Hanekroot üzleti coach szerint a networking az, ami erre az időmenedzselési problémára megoldást jelenthet.