Az őszre készül a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

2016. augusztus 27., szombat 07:05

gyogyaszat-harkany400-1472203337.jpg

Harkány, 2016. augusztus 26. - Hiába a kedvezőtlenebb időjárás, a tavalyival időarányosan megegyező látogatószámmal zárta a nyarat a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő. A középpontban most már az ősz áll: a gyógyhelyen szeptember elején érdemes felíratni a kedvezményes komplex kezeléseket, év végéig pedig folyamatos akciók várják a látogatókat.

Időjárás szempontjából felemás szezon van a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mögött, hiszen a „klasszikus” hőségriadók helyett a főleg pont a hétvégéken megérkező csapadékos napok uralták a nyári hónapokat. Ennek ellenére Harkányfürdő forgalma idén hasonlóan alakult, mint 2015-ben: továbbra is a gyógyfürdő a leglátogatottabb, de az idei év legnagyobb s egyben legsikeresebb újítása, a vadonatúj csúszdapark a strand számait is látványosan megemelte.

hirdetés

 

Augusztus végéhez közeledve a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő vezetősége már az őszre koncentrál. Szeptember 1. és 12. között lehet felíratni az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által támogatott komplex kezelést, aminek keretében a vendég az egész napos gyógyfürdős belépőjegy mellé beutaló nélkül, az orvosi vizsgálat elvégzése után három kezelést tud felvenni egy-egy nap, melyek igénybevételére az első kezelés megkezdésétől 56 napig van lehetőség.

 

Az őszi akciók sora azonban itt nem ér véget: Harkány minden hónapban kiemelt engedményes szolgáltatásokkal, kedvezményes belépőjegyekkel, és különböző csomagajánlatokkal (kezelés + belépőjegy) is készül. Ezeken felül pedig hosszú hétvégére, őszi szünetre és egyéb kiemelt ünnepnapokra a szállásadókkal közös ajánlatok várják a fürdővárosba látogató vendégeket egészen az év végéig.

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

zold-tea-mentaval400-1396176777.jpgHárom étel más táplálékokhoz képest messze a legjobbnak bizonyult az öregedés elleni harcban - a Harvard Egyetem tudósai szerint.

uszok-ejszakaja2014-400-1414306988.jpgBudapest-Pécs, 2014. október 26. - Idén október 29-én, a Pikkelysömör világnapján immár harmadik alkalommal, Simicskó István sportért felelős államtitkár fővédnökségével rendezi meg a Magyar Dermatológiai Társulat az Úszók Éjszakáját. Pécs újra egyike a helyszíneknek.

kutya-uszik400-1468095917.jpg

Budapest, 2016. július 10. - A nyári kánikula nemcsak az embereket, hanem az állatokat is megviseli. Ki-ki a saját lehetőségeihez képest próbálja magát hűteni. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat és jó tanácsokat, hogyan gondoskodjunk kedvenceinkről és haszonállatainkról a nyári hőségben.