VITÁL Véradás - Véredben az egészség!

2016. június 3., péntek 06:05

Budapest-Pécs, 2016. június 3. - Egészséges vagy? Akkor június 4-én a VITÁL Véradáson a helyed, ahol 10-18 óra között lehetőséged lesz vért adni, amellyel több vérkészítményre szoruló emberen is segíthetsz, hiszen véred az egészség számukra! Segítségedért egy FITT-csomaggal kedveskedünk, sőt ingyenes szűrővizsgálatokon is részt vehetsz, hogy hozzájáruljunk a remek testi-lelki állapotod megőrzéséhez a jövőben is.

Miért fontos, hogy elgyere a VITÁL Véradás öt helyszínének (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Szeged) valamelyikére?

  • Mert a vér semmivel sem pótolható!
  • Mert az ország vérkészletének feltöltéséhez RÁD van szükségünk! Hiszen a nyári hónapokban is naponta 1500-1700 véradásra van szükség az ország biztonságos vérellátásához.
  • Mert az egészségtudatos magatartás kialakíthatja a felelősségérzetet saját magunk és mások iránt.
  • Mert mutass példát!

Helyszínek:

hirdetés

- Budapest - Dürer Rendezvényház (1145 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

- Debrecen - Debreceni Regionális Vérellátó Központ (4026 Debrecen, Bem tér 19.)

- Győr - ÁRKÁD Győr (9027 Győr, Budai u. 1.)

- Pécs - Pécsi Regionális Vérellátó Központ (7624 Pécs, Pacsirta u. 3.)

- Szeged - Szegedi Regionális Vérellátó Központ (6722 Szeged, Honvéd tér 4.)

 

A rendezvényekre a belépés ingyenes! A program és az ajándékcsomag tartalma helyszínenként eltérő.

 

Részletek: www.ovsz.hu vagy www.facebook.com/orszagosverellatoszolgalat

 

Személyi igazolvány, lakcímkártya és tajszám szükséges a véradáshoz!

Véradás előtt egyél, igyál a megszokott módon!

 

Támogatók:

Acusticus, ÁRKÁD Győr, Biodoboz, BOGI kedvence, Bringó Hintó, Cserpes Sajtműhely, Dél-Aldöldi Kertészet, DKV, Dürer, EFI, EuroCaf, Favorit Pékség, Garden, Hungaroplakát, Hunorcoop, InSPORTline, Isometria Fitnestic, Jusec, Kisteleki Házi Rétes, Kisváros.hu, Kőröstej Kft., Lápastó, Mecsek-Drog Kft., Mecsekerdő Zrt., Mediwel, Mórahalom, Observer, Pannon Halláscentrum, Promix, Scitec Nutrition, SEO101, Strike bowling, Szeged Nova, Szendvicsfutár Pécs, Telekoldal, Tutti Élelmiszeripari Kft., Vércsepp a Vérellátásért Alapítvány, Vitál Magazin, Vitamin Szalon, Zsombó-Frucht Szövetkezet

 

Forrás: Országos Vérellátó Szolgálat / MTI OTS

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. április 14. - Csaknem 20%-kal nőtt a magyar nők körében a humán papillómavírus (HPV) okozta rákos megbetegedések száma, és 8%-kal több halálos áldozatot szed évente a fertőzés, mint korábban - derül ki a KSH adataiból.

aliz-dori-haz400-1431151241.jpgPécs, 2015. május 9. - Ki ne ismerné Alice elbűvölő történetét? Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos kislány kortyol a csöpp üvegből, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt.

London, 2014. február 16. - Nincsenek a mobiltelefonálásnak egészségre káros következményei - állítják brit kutatók. A kutatás a Telegraph szerint 11 évig tartott, az eredmények most jelentek meg.