Melyik gyermekegészségügyi intézmény nyerjen?

2016. december 27., kedd 07:05

Budapest, 2016. december 27. - Bankfióki és online szavazáson keresztül most a helyi közösségek döntik el, melyek legyenek azok a lakókörnyezetükben lévő gyermekegészségügyi intézmények, amelyek egyenként bruttó 350.000 forint, összesen 9 millió forint támogatást kapnak a K&H gyógyvarázs területi pályázatának keretében. Pécs és vonzáskörzetében a Komlói Egészségcentrumra vagy a Sellye Mentőállomásra adhatja le szavazatát a területi K&H bankfiókokban.

A K&H évről évre minden Mastercard kártyával történő 3000 forint feletti vásárlás után elkülönít 1 forintot, amelyet kiegészít az ügyfelei és partnerei karácsonyi ajándékozásának összegével. Tavaly karácsony óta több mint 9 millió forint gyűlt össze, amelyet a K&H gyógyvarázs területi pályázatának keretében fordít a gyermekegészségügy támogatására.

 

hirdetés

A pályázat különlegessége, hogy ezúttal a helyi közösség döntheti el, mely kórház, mentőállomás vagy gyermek háziorvosi rendelő kapja meg az egyenként bruttó 350.000 forint, összességében 9 millió forint értékű támogatást a környékén.

 

Pécs és vonzáskörzetében a Komlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi Központot és a Sellye Mentőállomást választotta ki a szakmai zsűri, akikre az online szavazófelület mellett január 31-ig a K&H bankfiókokban is leadhatja voksát a helyi lakosság.

 

- A támogatott intézmények végső kiválasztását ezúttal a helyi közösségekre bízzuk, hiszen ők azok, akik a legjobban ismerik a helyi gyermekegészségügyi intézményeket, igénybe veszik szolgáltatásaikat, hozzájuk fordulnak, ha gyermekük megbetegszik. Arra biztatok tehát mindenkit, hogy akár személyesen, akár online a www.khgyogyvarazs.hu/szavazas oldalon adja le szavazatát, hiszen a legtöbb voksot kapó intézmények karácsonyfája alá most olyan eszközök, berendezések kerülnek, amelyek a gyermekek egészségének megőrzését és gyógyulását segítik. Köszönjük meg együtt az orvosok, nővérek egész éves fáradhatatlan munkáját! - mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatja.

 

Forrás: K&H gyógyvarázs

Kapcsolódó cikkek

A rákbeteg gyerekek és fiatalok társadalomba való visszailleszkedését segítő pécsi Híd Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda munkáját támogathatják azok, akik szeptemberben és októberben hívják a „hello holnap!” adományvonalat.

A budapesti Millenáris Parkban augusztus 31-én, szombaton kezdődik a reumabetegek Ragadj ecsetet című országjáró kampánya, amely során egy rekordméretű, hatvan négyzetméteres képeslapot készítenek el. Az akciót nyolc városban rendezik meg.

mustgaz-mandiner-hu-1377637376.jpgA legtöbb borvidéken augusztus végével hivatalosan is megkezdődött a szüret időszaka. Igaz ez a kisebb borászatokra és a hobbitermelőkre is. Sajnos ilyenkor gyakori a halálos mustgázmérgezés, amely egy kis körültekintéssel megelőzhető. Írásunkban összefoglaljuk a legfontosabb megelőzési szabályokat. De az is kiderül, mit kell tenni, ha már megtörtént a baj.