Év magánrendelője 2016: pécsi az egyik díjazott

2016. június 7., kedd 06:00

ev-maganrendeloje-2016-aniron-egeszsegkozpont-pecs400-1465246514.jpg

Budapest, 2016. június 7. - A magyarok nagy része bizonytalan abban, hogy milyen panaszok esetén kell háziorvoshoz vagy szakorvoshoz, esetleg a mentőkhöz fordulni segítségért. Ennek megváltoztatásában kiemelt szerepe lehet az egészségügyi online felületeknek és okos alkalmazásoknak.

A 18-29 éves korosztály nagy része már az interneten tájékozódik, csupán 23%-uk fordul háziorvosához vagy szakorvoshoz, ha egészségüggyel kapcsolatos kérdése van - mindez az Év magánrendelője 2016 díj átadóján derült ki. Az átnyújtott elismerésekről a páciensek szavazatai mellett szakmai zsűri döntött.

 

A legnagyobb online egészségügyi magazin által harmadik alkalommal megszervezett Év magánrendelője szavazás célja ismét az volt, hogy segítsen eligazodni a magán egészségügyi rendelők és diagnosztika központok között, releváns információt nyújtva a páciensek számára a választáshoz.

hirdetés

 

Az „Év magánrendelője” szakmai és közönségdíjakat egyéni, csoportos és egynapos fekvőbeteg-ellátás kategóriákban osztották ki. Fődíjjal ismerték el a közönségszavazás és a zsűri értékelése alapján abszolút győztes teljesítményét.

 

Az egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények között a pécsi Aniron Egészségközpont kapta a szakmai díjat - első képünkön: Horváth Norbert tulajdonos veszi az elismerést.

 

- Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Aniron Egészségközpont elnyerte az Év Magánrendelője szakmai díját. Intézményünk Pécsett széles körű szakorvosi ellátást biztosít mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, és elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni.  Célunk a járóbeteg ellátás széles körének biztosítása: kiemelkedő szakmai tudású, nagy tapasztalattal rendelkező orvosok és asszisztensek, a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások, valamint kiváló minőségű eszközök segítségével - mondta dr. Cser Anita, az Aniron Egészségközpont orvosigazgatója.

 

A díjakat ünnepélyes keretek között, 2016. június 6-án adták át a Magyar Tudományos Akadémia Vörösmarty termében.

 

Forrás és fotók: Próbakő, bővebben: www.azevmaganrendeloje.hu

 

ev-maganrendeloje-2016-csoportkep600-1465246598.jpg

Kapcsolódó cikkek

Harkány, 2016. január 23. - 450 liternyi víz és nagy erejű masszázs - ez a két feltétel elég ahhoz, hogy akár egy kádban is kúrálhassunk számos egészségügyi problémát. Az úgynevezett tangentor kádban ez válik lehetővé, a gyógykezelés pedig többféle panaszt enyhít sikeresen.

download-1-1371819847.jpg

Egy friss felmérés szerint immár majdnem minden harmadik kullancsban megtalálható a Lyme-kór kialakulásáért felelős baktérium. A kullancs azonnali eltávolítása esetén nem kerül kórokozó a vérbe, de már minden patikában kapható a kullancsbeküldő szett, amivel a bőrből eltávolított kullancsot laborvizsgálatra küldhetjük - így megbizonyosodhatunk róla, hogy az fertőzött-e Lyme-kórral. 

Tíz évvel tovább élhetnének a munkaképes korú dohányosok, ha nem hódolnának káros szenvedélyüknek. A dohányzás a koszorúér-betegségek egyik legfontosabb kockázati tényezője, a betegség kialakulásáért 25-30 százalékban felelős - írja a napidoktor.hu portál.