Tavaszi baba- és gyerekholmik börzéje a Slyvenben

2016. március 12., szombat 08:00

Pécs, 2016. március 12. - Vasárnap, március 13-án 14-től 18 óráig baba- és gyermekholmi börzével várja a családokat a Pécsimami Közhasznú Egyesület.

A rendezvény helyszíne a Slyven Étterem (Pécs, Mezőszél utca 1.), ahol a szülők kedvező áron bővíthetik gyermekeik tavaszi ruhatárát, a húsvéti fészekbe kerülő játékokra bukkanhatnak, vagy akár a teljes babakelengyét beszerezhetik.

hirdetés

 

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Forrás: Gellén Nóra / Pécsimami Közhasznú Egyesület, bővebben: pecsimami.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. augusztus 1. - Fodros szoknyák, csillogó-villogó pólók és cipők. Gyerekruhákat, illetve gyermek lábbeliket vizsgáltak a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szakemberei. Több száz ruhát ellenőriztek országszerte az üzletekben, ezen túl laboratóriumi vizsgálatot is végeztek. A mintavételezett termékek 86,3 százaléka megbukott a mechanikai és villamos laboratórium tesztjén.

terhes400-1440861038.jpgBudapest, 2015. augusztus 30. - A várandósságot manapság egészen másképp éli meg egy nő, mint akár 10-20 évvel ezelőtt. Ma már sok kismamának van okostelefonja, amely az adatok és információk végtelenségét képes tárolni.

hiperaktiv-1355942871.jpg

„Minden gyermek egy külön világ”-való igaz ez a mondás, hiszen egy-egy csöppség a megszületése pillanatától kezdve már egyéniséggel rendelkezik, amit aztán megfelelő neveléssel egy kerek világgá lehet alakítani. Mi szülők, abban egyetérthetünk, hogy a gyermekeknek a tőlünk telhető maximális tudást, képességet szeretnénk nyújtani. De mi a teendő abban az esetben, ha a jó szándékú szülő azt tapasztalja, hogy az ő gyermeke MÁS, mint a többi. A szokásos nevelési elvek kevésbé hatékonyak, s maga is tanácstalanul áll a probléma megoldása előtt.