Valentin napi hangverseny Radics Gigivel

2013. február 4., hétfő 11:16

radics-gigi-1359973563.jpg

A február 14-i hangversenyen a teljes szimfonikus zenekar mellett a Kodály Központ színpadára áll a mindössze 16 éves Radics Gigi, a 2012-es Megasztár tehetségkutató verseny győztese, valamint Serbán Attila énekes. A klasszikus zene és az énekhangok egységét a Radics Gigivel együtt dolgozó könnyűzenészekből álló csapat muzsikája teszi még tökéletesebbé. A hangverseny műsorában könnyed klasszikus zeneművek és klasszikusnak számító könnyűzenei darabok szólalnak meg.

Az est műsorán:


George Gerschwin : Egy amerikai Párizsban
George Gerschwin : Summertime (Kovács László hangszerelése)
George Gerschwin : Someone to watch over me (Kovács László hangszerelése)
Sosztakovics : Jazz Szvit No. 1. - Foxtrott
Georges Bizet : Carmen - Habanera
Leonard Bernstein : West Side Story: Maria
Leonard Bernstein : West Side Story: Tonight
Leonard Bernstein : Candide - Nyitány
Leonard Bernstein : West Side Story: Mambo
Kelemen - Elliot : Úgy fáj
Titanic : My Heart Will Go On
Edward Elgar : Nimrod az Enigma variációkból
Beyonce : Listen
Michael Bublé : Home
Végtelen szerelem : Duett
Peter Iljics Csajkovszkij : Hattyúk tava - Szvit
 

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. július 26. - Kétszáz kórusénekes, a Pannon Filharmonikusok, a Bartók Béla Férfikar és több táncegyüttes fellépésével vette kezdetét a pécsi székesegyház előtti téren a kontinens legnagyobb kórustalálkozója, az augusztus 2-ig tartó XIX. Europa Cantat szombaton este.

zrinyi1566-foto-olah-janos-1378028342.jpgSzeptember 6-án és 7-én már negyedik alkalommal kerül színpadra Szigetváron Moravetz Levente rendezésében a Zrínyi 1566 című darab. Három szigetvári és számos más hazai, valamint külföldi előadás után tér vissza a szigetvári várba az először 2009-ben ott bemutatott „Zrínyi 1566” rockmusical. A történelmi témát feldolgozó produkció egy trilógia középső része.

Budapest, 2015. július 8. - A világ negyven országából több mint négyezer résztvevő regisztrált már a Pécsen július 24. és augusztus 2. között tartandó nagyszabású kórustalálkozóra, az Europa Cantatra - hangzott el a fesztivált ismertető keddi budapesti sajtótájékoztatón.