Összművészeti tábor kedvezményesen vagy ingyen?

2015. május 14., csütörtök 06:00

Budapest, 2015. május 14. - Az Összpróba Alapítvány pályázatot hirdet az Összpróba Nyári Összművészeti Alkotótábor színház / tánc / zene / filmes szekciójában való ingyenes vagy kedvezményes részvételre.

Ha pályázni szeretnél, nincs más tennivalód, mint beküldeni:

  • egy ajánlást egy tanárodtól / osztályfőnöködtől / iskolaigazgatótól / szaktanártól (max. 1600 leütés) és
  • egy ajánlást egy diák / hallgató-társadtól arról, miért ajánl Téged a táborba (max. 1600 leütés) és
  • egy fényképes bemutatkozást magadról (ne feledd el feltüntetni az életkorodat!) – valamint arról, hogy melyik műhelymunkában szeretnél részt venni (színház, tánc, zene, film) és miért

A pályázatokat e-mailben vagy postai úton várják a következő címekre:

hirdetés
  • levelezési cím: Összpróba Alapítvány, 1077, Budapest, Wesselényi utca 6. V/3.
  • e-mail: [email protected]

A pályázatok korosztályonként külön elbírálásban részesülnek. A pályázatok elbírálói: Nagy Viktor (az Összpróba Alapítvány elnöke) és a táborvezető tanárok: Baranyai Balázs (táncművész, koreográfus), Kocsis Gergely (a Katona József Színház színművésze), K. Kovács Ákos (operatőr), Novák Eszter (rendező, osztályvezető tanár a Színház- és Filmművészeti Egyetemen), Rozs Tamás (zenész, zeneterapeuta, zeneszerző) és Tóth Zoltán (drámatanár)

 

A PÁLYÁZAT NYERTESE mindhárom korosztályban INGYENESEN vehet részt a táborban (a pályázat nyerteseinek a szállás és étkeztetés is ingyenes)! MINDEN PÁLYÁZÓ 10% KEDVEZMÉNYT kap a tábor részvételi díjából!

 

Bővebben: www.osszproba.hu/57-palyazati-felhivas

 

Forrás: Összpróba Alapítvány

 

osszprobaszorolap-1-640-1431597770.jpg

Kapcsolódó cikkek

adele-1358158490.jpg

Az Argo-akció című filmnek, Daniel Day-Lewisnak és Jessica Chastainnek ítélték oda a legfontosabb kategóriákban a Golden Globe-díjat Los Angelesben, helyi idő szerint vasárnap éjjel. Az Argo-akció, amely egy - az 1979-es teheráni túszdráma idején végrehajtott - amerikai mentőakció történetét dolgozza fel - lett a legjobb drámai alkotás. A film rendezője, Ben Affleck is Golden Globe-ot kapott, három nappal azután, hogy ebben a kategóriában nem sikerült elnyernie az Oscar-jelölést.

legjobb-zenetanarok2016-virtuozok-gala400-1476597347.jpg

Budapest, 2016. október 16. - Sok tehetségünk van, nagyszerű fiatalok, akik ha segítenek nekik, előrejutnak. Ha az történik, ami a Kis Virtuózok mozgalomban, akkor elmondhatjuk, ilyen gazdagok vagyunk - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki szombaton a Virtuózok gálakoncerten adta át a Legjobb zenetanár díjakat a Papp László Budapest Sportarénában.

 Budapest, 2013. április 5., péntek - A spanyolországi cigányok történetét és kultúráját mutatja be a flamencótól a cigány szimfonikusok karmesterének pálcájáig a Vidas Gitanas (Cigányok élete) című kiállítás, amely pénteken nyílt meg Budapesten a Néprajzi Múzeumban.