Interneten is lehet jegyet venni a Pécsi Nyári Színházba

2013. május 24., péntek 12:07

pecsinyari-1369391342.jpg

Május 24-étől kezdődik az online jegyrendelés a Pécsi Nyári Színház sokszínű programjaira. Érdemes időben bevásárolni, hiszen olyan népszerű produkciók kerülnek színre, mint Szabó Magda Abigélje, a Hippolyt vagy az Indul a bakterház.

Ezen kívül több különleges, egzotikus táncos előadás is számot tarthat a közönség érdeklődésére, valamint fellép a Vujicsics együttes is - így igazi összművészeti fesztiválról beszélhetünk.

 

hirdetés

A darabok közül a legklasszikusabbak talán az Úri Muri és a Jadviga párnája - ez utóbbi Ónodi Eszterrel a címszerepben.

 

Lesz táncbohózat is - ami a Bonyodalmas balkáni lakodalmassal már belopta magát tavaly a nézők szívébe - , idén A Jó, a Rossz és a (Csúf) COLOS címmel. A produkciót Vidákovics Szláven rendezte, és a Pécsi Balett művészei adják elő. A hamisítatlan vesztern hangulatot a nagy filmklasszikusok fülbemászó és jól ismert dallamai segítenek megteremteni.

 

Az internetes jegyeladás május 24-én kezdődik a www.pecsinyariszinhaz.hu/jegyek honlapon, június elsejétől pedig a Színház téri pavilonban, illetve a Pécsi Horvát Színházban lehet megvenni személyesen. 

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. szeptember 16. - Izgalmas előadásokkal, kirándulásokkal, új kiállításokkal és múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várja az érdeklődőket november 3-ig a Múzeumok őszi fesztiváljához kapcsolódó programjaira a pécsi a Janus Pannonius Múzeum (JPM).

proba-normandia-pfz-20131125-170450a-1385477869.jpgHangos siker övezte a Pannon Filharmonikusok november 25-i koncertjét a VII. Őszi Normandiai Fesztiválon, Rouen városában. A Théâtre Charles Dullinban adott hangversenyen a zenekar Wagner Trisztán és Izolda című operájának Henk de Vlieger által áthangszerelt zenekari keresztmetszete mellett a Bartók Béla A kékszakállú herceg várát játszotta.

Több mint harminc ingyenes koncertet kínál az érdeklődőknek a XI. Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál, amelynek augusztus 9-től 11-ig, péntektől vasárnapig ad otthont Abaliget.