Ha Péntek, akkor Villány a Balkan Fanatikkal

2014. július 29., kedd 22:34

balkan-fanatik400-1406828625.jpgA népszerű Rozé Fröccs Fesztivál után a Balkan Fanatik vérpezsdítő koncertje várja a közönséget augusztus 1-jén (péntek) 20 órától a Villányi Rendezvénytéren. A Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozat következő eseményén igazi zenei műfaj kavalkáddal, hamisíthatatlan Balkan Fanatik koncerthangulattal találkozhatnak a vendégek. 

A rendezvénysorozaton június 6. és augusztus 15. között a legszebb villányi borok, ismert és népszerű borászatok, a borvidék egyedülálló hangulata és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat és a borszeretőket.


A 2002-ben alakult együttes tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket. A produkció célja zenei kultúrák, stílusok megismertetése a hazai mellett a nyugati hallgatósággal is, ezért dalaik több nyelven is megszólalnak.

hirdetés

A hip-hop-electronica-worldmusic duó a hangfelvételeken és a koncerteken népes előadóművész sereggel egészül ki. 2003 nyara óta nagy sikerrel szerepel klubokban és fesztiválokon. A zenekar játszott Bécsben, Erdélyben, Krakkóban, Szerbiában. A Sziget fesztiválon évek óta több ezer rajongó tombol a srácok zenéjére. Játszott többek között az amerikai hip-hop legenda, a Public Enemy, a legendás angol Jethro Tull, a world music világsztár, Transglobal Underground és az elektro-punk Prodigy előzenekaraként.

 

A Ha péntek, akkor Villány! programsorozat kéthetente péntekenként tölti meg koncerttel a Villányi Rendezvényteret, igazi kulturális és gasztronómiai csemegéket kínálva. Idén megújult koncepcióval, számos újdonsággal és az eddigieknél is pezsgőbb hangulattal kecsegtetnek a szervezők. 

 

További információ: www.villanyirendezvenyter.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. november 13. - Bogdán Árpád második, Genezis című játékfilmjének kórházi jeleneteit a Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius klinikai tömbjében forgatják. A rendező a szombati forgatás előtt az MTI-nek elmondta: a három szálon futó film forgatása novemberben kezdődött, az utolsó jeleneteket decemberben veszik fel, a játékfilm 2017 első hónapjaira elkészül.

osszproba-alkototaborok-2016-400-1463598092.jpg

Budapest-Balatonboglár, 2016. május 19. - Az Összpróba Alapítvány idén is pályázatot ír ki az Összpróba Ifjúsági és Felnőtt Nyári Alkotótáborokban való ingyenes és kedvezményes részvételre.

mozart1-beremend-mti-foto-soki-tamas-1375541005.jpgAz Ördögkatlan Fesztivál szervezőinek sokéves álma vált valóra tegnap este azzal, hogy Beremenden bemutatták Mozart Requiemjét. A Hungarian Studio Orchestra és az Á la cARTe kórus közös koncertje a jugoszláv háború áldozatainak is emléket állító Megbékélés Kápolnánál zajlott.