Dizájnerek és kreatív alkotók, figyelem!

2015. június 7., vasárnap 08:05

Pécs, 2015. június 7. - Az EUROPA CANTAT XIX Pécs szervezőcsapata pályázatot hirdet pécsi designerek és kreatív alkotók számára a nemzetközi kórusfesztiválhoz kapcsolódó termékek - a fesztivál kizárólagos értékesítési helyszínén - EC-SHOP-ban való bemutatására, az alkotók termékeinek bizományos értékesítésére.

Az EUROPA CANTAT feltett szándéka a pécsi és Pécs környéki kreatív elmék megszólítása is. A szervezők szeretnék, ha mindenkinek lehetősége nyílna bemutatni termékeit a nemzetközi közönségnek, így pályázati határidőjüket meghosszabbították.

hirdetés

 

A kezdeményezés célja az, hogy a résztvevőket vásárlásra csábítsák a mind jobban megismert pécsi és Pécs környéki alkotók kreatív gondolkodása nyomán készült termékek.

 

A pályázat témája: Pécs=Zene, leadási határideje: 2015. június 30.

 

További információk, kontakt: Baka Sára | +3620 585 8600 | [email protected]

 

Az idei pécsi nemzetközi kórusfesztivál felvezető időszakában megkezdett/folytatott együttműködésekről, EC-partnerekről, a koncertekről és a fesztivállal kapcsolatos háttér információkról további részletek: www.ecpecs2015.hu

 

Forrás: EUROPA CANTAT Pécs 2015 Nonprofit Kft.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. augusztus 12. - Alkalmi menettérti kedvezményt kapnak a MÁV-Start-tól azok, akik vonattal utaznak a baranyai megyeszékhelyre és meglátogatják a 20. század egyik legkiemelkedőbb képzőművésze, Marc Chagall (1887-1985) műveiből válogató kiállítást - jelentette be Hoppál Péter kedden Pécsen.

Pécs, 2016. június 19. - Véget ért a 16. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT). Őri László, Pécs alpolgármestere a tíznapos esemény Kodály Központban rendezett szombati díjkiosztó gálaestjén hangsúlyozta: a fesztivál új vezetősége "jól kormányozta a hajót, szakmai program sikeres volt".

Pécs, 2015. március 20. - Közös munka nyomán - a Zenei Iroda, a nemzetközi Zenei Bizottság és a Regionális Művészeti Tanács közreműködésével - elkészült az EUROPA CANTAT XIX Pécs 2015 nemzetközi kórusfesztivál műhelyeinek beosztása.