Csernus a Zsolnay negyedben

2013. február 6., szerda 18:30

20130116-114033-1360171705.jpg

2013. február 12-én Dr. Csernus Imre interaktív előadását tekintheti meg a pécsi közönség.  A mindig szókimondó és kíméletlenül őszinte pszichiáter, Dr. Csernus Imre ezúttal Pécsre látogat el.

 

„A 46 éves, vajdasági származású Csernus szokásához híven falrengető őszinteséggel, tabukat nem ismerve, mégis sok humorral és megértéssel beszél a legalapvetőbb emberi érzésekről – és persze még nagyon sok minden másról."

hirdetés

 

A „Vágyak és félelmek” című előadásnak a Zsolnay negyed E78-as terme ad otthont.

 

További info: www.kulturalom.hu

                       www.csernusest.hu

                       www.zskn.hu

 

Kapcsolódó cikkek

transzf-1409521820.jpg

A Transformers-sorozat negyedik része kicsivel a harmadik rész vége után kezdődik. Miután a harmadik rész „végső” csatájában elpusztult gyakorlatilag egy egész város, az emberiség elkezdi újra élni megszokott életét. Ám egy különös, és veszedelmes csoport bukkan fel amely  elkezdi levadászni a Transformereket, függetlenül attól, hogy azok a jó, vagy rossz oldalon állnak. Eközben Cade (Wahlberg) egy önjelölt feltaláló, talál egy roncsnak látszó öreg teherautót, amit egy kis pénz reményében elkezd felújítani. A felújítás közben jön rá, hogy amit megtalált az nem más mint a bújkáló Optimus fővezér. Nem sokkal ezután Cade tanyáján is megjelenik az a különítmény amely Transformerekre vadászik, Cade azonban ellenáll, ezzel megmenti Optimust, de a saját, és családja életét veszélybe sodorja, majd kénytelen lesz a megmaradt Autobotokkal együtt tartani, és felvenni a harcot a rájuk vadászó emberekkel, és egy titokzatos, ősi erővel is.

Több mint hatvan különböző programot kínál a Zsolnay Örökségkezelő nyárbúcsúztató ingyenes családi fesztiválja, amelyet augusztus 24-én és 25-én rendeznek a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.

hosszuhetenyi-tajhaz-fb400-1411928880.jpgBudapest-Hosszúhetény, 2014. szeptember 30. - Az idei Az év tájháza-díjat a hosszúhetényi tájház nyerte. Az elismerést Cseri Miklós kultúráért felelős helyettes államtitkár adta át az Országos Tájháztalálkozón a tavalyi nyertes Cigándi Falumúzeumban.