A Dal 2016: TE vagy az ötödik zsűritag!

2016. január 22., péntek 06:05

Budapest, 2016. január 22. - Ingyenes lesz a szavazás a Dal applikációval, és Magyarországon elsőként, az adás ideje alatt A Dal 2016 honlapján is voksolhatnak majd a nézők kedvenceikre, ám emellett a hagyományos SMS-szavazás is megmarad. Érdemes előre letölteni az applikációt és regisztrálni, hogy szombaton már csak a szórakozásé és a zsűrizésé legyen a főszerep.

A Dal 2016 applikáció - hogyan használd?

 

A Dal 2016 applikáció IOS, Android és Windows Phone rendszerű készülékeken használható, és már le is tölthető az App Store, a Google Play és a WP áruházakból. Akik a korábbi években már letöltötték A Dal alkalmazást IOS vagy Android készülékeikre, nincs más teendőjük, mint frissíteni. 2016-tól pedig a Windows Phone felhasználók is együtt pontozhatnak, szavazhatnak A Dal zsűrijével, ha letöltik A Dal 2016 applikációt.

 

Az alkalmazás első használata (az első pontozás vagy szavazás) előtt regisztrálni kell, amit már érdemes jóval az adás előtt megtenni, hogy mire elkezdődik A Dal 2016 első elődöntője, már csak a pontozásra, szavazásra kelljen figyelni.

hirdetés

 

Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű, az adás kezdetekor csak be kell lépni és a pontozás/szavazás menüre kattintva értékelhetjük is az adásban látható Dalokat. A pontozás és a szavazás kezdetét és lezárását a rendszer mindig jelzi.

 

A Dal applikáció azonban nem csak a pontozásra, illetve a szavazásra használható: külön menüpontban megtalálható minden versenyző adatlapja, biográfiája, illetve a zsűritagoké is, valamint adás után megtekinthető, hogy ki hány pontot kapott a zsűritől, és kik a továbbjutók.

 

Ismerkedj meg A Dal weboldalával is!

 

A Dal weboldala is megújult, hangsúlyosabb szerep kapnak a versenyzők, az extra anyagok, és a rengeteg kulissza-videó, melyeket csak itt lehet elérni.

 

A dalok és versenyzők menüpont alatt megtalálható az összes versenyző, az adatlapjukra  kattintva meghallgatható A Daluk, továbbá újra megtekinthető az összes velük készült interjú, extra anyag, illetve a produkciók.

 

Ha valaki pedig szeretné a teljes adást újra megnézni, csak kattintson a videók menüpontra, ahol nem csak a műsort, hanem a produkciókat is megtalálhatja a Dalok, és extra anyagok mellett.

 

Akinek nincs okostelefonja, de szeretne ingyenesen pontozni és szavazni A Dal 2016 versenyzőire, azt a mediaklikk.hu/adal weboldalon megteheti. Ugyanis Magyarországon elsőként A Dal 2016 weboldalán is lehet szavazni, ehhez pedig mindössze regisztrálni kell. Ezzel a regisztrációval az applikáció is használható, viszont ha az egyik felületen pontozott egy Dalt a felhasználó, akkor a másikon már nem teheti meg, hiszen Dalonként csak egy szavazat adható.

 

Forrás: Duna / WELL

Kapcsolódó cikkek

bobita-kodaly-pecs-sulinet-hu-1377157963.jpgA Malacon vett királylány - A só című előadás szeptember 7-i bemutatójával kezdődik a pécsi Bóbita Bábszínház 2013/2014-es évada, amelynek műsorát Sramó Gábor igazgató vázolta fel szerdán, a társulat évadnyitó ülésén.

Első alkalommal rendezik meg szombaton Székesfehérváron a koronázóvárosok találkozóját, amelyen a házigazda mellett képviselteti magát Sopron, Esztergom, Buda és Pozsony városa is.

mohacsi-neptanc-facebook-1376654834.jpgNyolc országból tíz együttes mutatkozik be a Mohácsi Nemzetközi Néptáncfesztiválon, amelynek augusztus 16. és 20. között immár tizenhetedik alkalommal ad otthont a Duna-parti város. A Mohács honlapján olvasható tájékoztató szerint pénteken kerül sor a 25 éves Zora Néptáncegyüttes jubileumi estjére, szombaton pedig a romániai Ardeleana Folklóregyüttes, a horvátországi Csúzai Csárdás Néptáncegyüttes, valamint a bulgáriai Trakijcse Néptáncegyüttes lép fel a Schneider művészeti iskola szabadtéri színpadán.