Verseny: új fantasy-akciófilm Trokán Nórával

2015. október 28., szerda 06:05

Budapest, 2015. október 28. - A fantasy-filmek (Alkonyat, Az éhezők viadala) hatalmas sikere hazánkat is elérte: Trokán Nóra és Inotay Ákos főszereplésével elkészült az első nagyszabású magyar fantasy-akciófilm, melyben a hősök feszült és izgalmas akciók közepette próbálják legyőzni egymást és egyben önmagukat is, hogy végül jobbá tegyék az emberek világát.

Krisz (Inotay Ákos) emlékek nélkül ébred a végeláthatatlan erdőben és rövidesen rájön: akarata nélkül egy nem evilági lényekkel folytatott verseny főszereplője lett. Rádöbben, hogy vadásznak rá! Menekülés közben találkozik Katával (Trokán Nóra), az íjásszal, és lassan összeverődik a különleges fiatalokból álló csapat, a „Bátrak serege”. Egyedül Krisz az, aki nem tudja, hogyan lehetne a közösség hasznos tagja. Pedig a győzelemhez éppen az ő bátorságára és önfeláldozó képességére van szükség! Az idő fogytán van, közeleg a holdtölte…

hirdetés

 

Mikor azt gondoljuk, hogy minden elveszett és a sötétség uralkodik az emberiség felett… mindig megjelenik egy hős. Egy hős, aki felveszi a küzdelmet a Gonosz seregeivel és felülkerekedik. De van, amikor akkora a baj, hogy egyetlen hős nem elég! Két faj vetélkedik a túlélésért, a vérfarkasok ősi nemzetsége és az ember. A vérfarkasok a gyengékre, elesettekre fenik a fogukat. Azokra, akik képtelenek védekezni. Vajon képesek-e az emberek szembeszállni a veszéllyel? Egy, a világot behálózó szervezet megkezdi a „Bátrak seregének” szervezését. A tét az emberiség fennmaradása.

 

És bár totális harcra nem kerülhet sor, a verseny így is vérre megy - a fiatalok közül választják ki az önkéntes sokaságot, akik készek a vérüket adni egy jó ügyért.

 

Verseny
magyar fantasy-akciófilm

írta: Limdauer András | Fényképezte: Nagy Bálint
Rendezte: Lóth Balázs | Producer: Fülöp Péter és Lóth Balázs
Zene: Fejér Mihály | Főszereplők: Trokán Nóra, Inotay Ákos


Gyártó: Mark&Merit Film | Forgalmazó: VK Films
Hossza: 92 perc | Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott
Országos bemutató: 2015. október 29.

Filmelőzetes: youtube.com

 

verseny-trokannora600-1445968624.jpg

 

Forrás: Simon Mónika / WELL

Kapcsolódó cikkek

ordogkatlan-2014-400-1401562882.jpgPécs, 2014. május 31. - Ez a hetedik alkalom, hogy Bérczes László és Kiss Mónika, a két fesztiválszervező „kosárfonó” közös álmaiból augusztus elejére egy fesztivál lesz a valóság - olyan fesztivál, ahol öt napon keresztül egy gyönyörű vidéken - négy baranyai falucskában - barátságban, békességben és felszabadultan ünneplünk.

lampagyujtogatok-film-42-400-1417693151.jpgBudapest, 2014. december 5. - Meghatározó jelentőségű felfedezés történt: nem vagyunk egyedül a világűrben. Cáfolhatatlan bizonyítékok érkeztek. Magyar rádióamatőrök nemrégiben nagy erősségű rádiójeleket észleltek az Androméda-köd irányából. Bár az adatok feldolgozása folyamatban van, az máris kijelenthető, hogy a jelek forrása egy földönkívüli civilizáció.

balaton1-400-1431847512.jpgBudapest, 2015. május 18. - Idén is megrendezik a Nagyon Balaton programsorozatot: májustól szeptember végéig 25 esemény várja az érdeklődőket a Balaton régió rangos kulturális, gasztronómiai és sportfesztiváljaival.