LEGO Kreatív Sziget: csak a képzelőerő a határ

2016. október 5., szerda 06:00

Pécs, 2016. október 5. - Tedd próbára kreativitásodat október 8-9-én, a családi LEGO® rendezvénysorozat pécsi állomásán, az Árkádban! A helyszínen a programon résztvevők a népszerű LEGO® DUPLO™, Friends™, City™, Nexo Knights™, és Ninjango™ játékelemekből készíthetik el saját építményeiket. Az alkotásoknak csak a képzelőerő szabhat határt!

A LEGO számára kiemelten fontos a gyermekek kreatív gondolkodásának fejlesztése: ennek a képességnek a fejlődése nem csak a játék élményét teszi felejthetetlenné, de a problémamegoldó készséget és a csapatmunkát is fejleszti. Ennek elősegítésére nyújtanak kiváló alkalmat a LEGO Kreatív Sziget programjai, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak szórakoztató, és kreatív elfoglaltságot.

hirdetés

 

Az őszi színes programok során a gyerkőcök létrehozhatják saját egyedi alkotásaikat, amelyeket megörökíthetnek a LEGO-fotófal előtt. Építményeiket elhelyezhetik az úgynevezett „LEGO Kreatív Szigeten”, legyen az szárazföldi, vízi vagy akár légi modell.

 

Légy te is részese egy igazi, hamisíthatatlan LEGO-élménynek!

 

A rendezvény szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között várja a látogatókat Pécsett, az Árkád bevásárlóközpontban.

 

Forrás: LEGO

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. október 8. - Az északi kultúra hatja át az idei Zeneszüret fesztivál rendezvényeit, amelyeket október 18. és 25. között rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.

sasdi-fuvosok400-1405879331.jpgSásd, 2014. július 21. - A fennállása negyvenedik évfordulóját ünneplő Sásd Városi Koncertfúvós Zenekar „HISTORIA 40” címmel rendez fúvósfesztivált július 25-én és 26-án. A színvonalasnak és hangulatosnak ígérkező rendezvényt ajánljuk minden zenebarát figyelmébe.

Pécs, 2016. március 11. - A két héttel ezelőtti nagy érdeklődésre való tekintettel újra megrendezik az Irány Pécs Nonprofit Kft. ingyenes Török tükör című tematikus sétáját.