Közös karácsonyi készülődés a családon kívül élő gyerekekkel

2013. december 12., csütörtök 15:30

Baranya megyében több mint 800 gyermek él családon kívül, vér szerinti rokonaitól távol. Elengedhetetlenül fontos és szükséges ezeknek a fiataloknak, hogy minél többször megtapasztalhassák a gondoskodás és törődés valamilyen formáját.

A Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ minden évben megrendezi Luca napi ünnepségét a karácsonyi készülődés és ajándékozás jegyében. A kézműves foglalkozások és a gyerekek zenés-táncos produkciói mellett a műsorban fellép a fiatalok körében egyre népszerűbb MC Pita Ramos, valamint a humoros-interaktív programmal készülő Improvokál Társulat, akik felajánlásként hozzák előadásukat a gyermekeknek.

hirdetés

 

A Gyermekvédelmi Központ örömmel lát minden kedves érdeklődőt a szombati rendezvényen. A személyes részvételen túl őszinte hálával fogadunk kisebb tárgyi eszközöket, hogy minden résztvevő gyermeket megajándékozhassunk. További információk az ajándékozás lehetőségeiről a +36 (20) 515 89 66-os telefonszámon kérhetők.

 

A rendezvény időpontja: 2013. december 14., 15 óra
Helyszíne: 7621 Pécs, Papnövelde utca 5. (Díszterem)

 

További részletekért kattintson ide.

 

Forrás: Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. június 9. - A POSzT OFF rendezvényeként immár hetedik éve megszervezett tematikus roma fesztivál 2015-ben azzal a céllal vonultat fel roma és nem roma, híres és pályájuk elején járó művészeket, hogy bepillantást engedve e színes kultúrába, a roma hagyományokba, a hétköznapi szokásokba, közösségi normákba, elősegítse az integrációt, a nemzeti együttműködést.

himnusz-kezirat400-1390317947.jpgSzínházi programra, magyar remekművek előadására és közös Himnusz-szavalásra várják az érdeklődőket Pécsen és Komlón a magyar kultúra napja alkalmából.

kultkikoto-balatoni-legandak-helka-es-kelen400-1466020024.jpg

Budapest, 2016. június 16. - A családosok az eddig ismert három helyszín mellett most már Siófokon is találkozhatnak a Mesés Kikötővel, azaz a Kultkikötő gyerekprogramjaival. A fellépők között találjuk többek között Gubás Gabit, Rutkai Borit, Farkasházi Rékát, Écsi Gyöngyit, Pályi Jánost és az Alma zenekart.