Kowalsky-bulival jön a Ha Péntek, akkor Villány!

2014. július 3., csütörtök 08:00

rendezvenyter1-villany400-1404335293.jpgVillány, 2014. július 3. - A Kowalsky meg a Vega ad pörgős koncertet július 4-én, pénteken 20 órától a Villányi Rendezvénytéren. A Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozat következő eseményén a legnépszerűbb Kowa-dalok hangzanak el a zenekar előadásában.

A rendezvénysorozaton június 6. és augusztus 15. között a legszebb villányi borok, ismert és népszerű borászatok, a borvidék egyedülálló hangulata és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat és a borszeretőket.

 

Július 4-én vérpezsdítő koncerten a rock, funk rock, pop rock, vagy ahogy a Kowalsky meg a Vega definiálja, a hamisíthatatlan zsivány pop műfajában írt dalok szólalnak meg a rendezvénytér színpadán. A zenekar 15 éves fennállása alatt Magyarország egyik legnépszerűbb és keresett együttesévé vált, nem utolsó sorban azért, mert a villámgyorsan slágerré váló zeneszámaikkal igazi buli hangulatot teremtenek a koncertjeiken.

hirdetés

 

Kowalsky Balázs Gyula mellett a régi tagok, Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok zenélnek, s a zenekar a sokak által ismert klasszikus hangszerelésben prezentálja a legnépszerűbb Vega-dalokat.

 

A Ha péntek, akkor Villány! programsorozat kéthetente péntekenként tölti meg koncerttel a Villányi Rendezvényteret (eredeti fotó: Halek Míra), igazi kulturális és gasztronómiai csemegéket kínálva. Idén megújult koncepcióval, számos újdonsággal és az eddigieknél is pezsgőbb hangulattal kecsegtetnek a szervezők. A rendezvényeken a minőségi zenei produkciók és sztárok mellett kulturális eseményekre, valamint sportprogramokra is lehet számítani.

 

Két hét, és előkészíthetjük a rózsaszínben pompázó ruhadarabjainkat, hiszen július 18-án és 19-én újra Rozé Fröccs Fesztivál lesz Villányban. A villányi rozé ünnepén koncertek, kulturális és gyerekprogramok mellett az immár hagyományos, vidám hangulatú és színes futóverseny várja a látogatókat, melynek győztesei értékes nyereményekkel térhetnek haza.

 

Ha Péntek, akkor Villány! 2014-ben:

 

• Augusztus 1. Balkán Fanatik
• Augusztus 15. Group 'N' Swing

 

További információ: www.villanyirendezvenyter.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. augusztus 2. - Több mint négyszáz programot kínál várhatóan 40-50 ezer látogatónak az idei Ördögkatlan Fesztivál, amelynek augusztus 4. és 8. között ad otthont Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya és Beremend.

furaniko400-1437595720.jpgBalatonföldvár, 2015. július 23. - Kánikula vagy lehűlés? Már alig tudjuk követni. De egy biztos: a KULTKIKÖTŐ ezen a hétvégén is frissítő kultúr-koktélokat ajánl minden műfajban minden korosztálynak Földvár, Boglár és Fenyves mellett Fonyódon is!

tommy-emmanuel400-1397301986.jpgPécs-Budapest, 2014. április 11. - Dupla koncertet ad Magyarországon jövő héten a világ egyik legtöbbre tartott akusztikus gitárosa. Az ausztrál Tommy Emmanuel jövő szerdán a pécsi Kodály Központban, másnap a fővárosi Művészetek Palotája (Müpa) Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében lép fel.