Ha Péntek, akkor Villány! - Wellhello

2015. június 24., szerda 06:05

wellhello400-1435058686.jpgVillány, 2015. június 24. - A Wellhello teremt fergeteges hangulatot ingyenes koncertjén június 26-án, pénteken 20.30 órától a Villányi Rendezvénytéren a Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozat következő eseményén.

Az idei nyáron is izgalmas, ingyenes programokkal, a legszebb villányi borokkal és a borvidék egyedülálló, pezsgő hangulatával várja a Villányi Rendezvénytér a kultúra és a borok kedvelőit június 5. és augusztus 21. között, ahol a koncertek - és a finom nedűk mellett - hajnali 2 óráig tartó utcabál pezsdíti fel a nyárestéket.

 

A Wellhello a szupersztár hip-hop előadó Fluor és a lehengerlően tehetséges producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja, akik fénysebességgel vették be a magyar zenei élet középpontját bő fél év alatt. Az Elnöki Tourral járják az országot, minden állomáson teltházas koncerteket adva. A rádiókban játszott Top10 magyar dalok közé két számuk is bekerült idén tavasszal.

hirdetés

 

2015-ben a Rakpart és az apuveddmeg című slágerükkel "az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele" kategóriában vehették át a Fonogram-díjat.

 

Előzenekaruk a pécsi székhelyű páros, Szabolcs és Máté izgalmas formációja, a SirVive. A két srác fiatal kora ellenére - még nincsenek húsz évesek - hihetetlenül tehetséges, zenéjükben tökéletes arányban keverik az elektronikát a dallamos rockkal és egy kis hip-hoppal, ami garantáltan maradandó nyomot hagy minden hallgatóban. Kiváltképp igaz ez az élőben nyújtott produkciójukra, hiszen a rendhagyónak mondható kéttagú felállás és az ezzel szemben tapasztalható zenei komplexitás egy olyan ellentétet képez, ami mellett - nemtől és kortól függetlenül - képtelenség szó nélkül elmenni.

 

Néhány hét, és előkészíthetjük a rózsaszín ruhadarabjainkat, kiegészítőinket, hiszen július 17-én és 18-án újra Rozé Fesztivál lesz Villányban. A villányi rozé ünnepén koncertek, kulturális és gyerekprogramok mellett az immár hagyományos, vidám hangulatú és színes futóverseny, a RozéMaraton várja a látogatókat, melynek győztesei értékes nyereményekkel térhetnek haza.

 

A Ha Péntek, akkor Villány! 2015 későbbi eseménye:

 

• Augusztus 21. Halott Pénz

 

További információk: www.villanyirendezvenyter.hu

 

wellhello600-1435059077.jpg

Kapcsolódó cikkek

kultkikoto-balatoni-legandak-helka-es-kelen400-1466020024.jpg

Budapest, 2016. június 16. - A családosok az eddig ismert három helyszín mellett most már Siófokon is találkozhatnak a Mesés Kikötővel, azaz a Kultkikötő gyerekprogramjaival. A fellépők között találjuk többek között Gubás Gabit, Rutkai Borit, Farkasházi Rékát, Écsi Gyöngyit, Pályi Jánost és az Alma zenekart.

Baranya, 2015. május 10. - Az idei Ördögkatlan Fesztiválon Ránki Dezső, Dresch Mihály és Wahorn András mellett díszvendég lesz az Örkény Színház is, amely teljes társulatával lép fel az összművészeti fesztiválon augusztus 4. és 8. között.

66514-1364409881.jpg2013. április 5. és április 28. között - a februári opera ízelítő közönségsikerét követően - a Pécsi Nemzeti Színház és a Pannon Filharmonikusok a Rómeó és Júlia opera valamennyi előadását a tökéletes akusztikájú Kodály Központban rendezi.