Ha Péntek, akkor Villány!

2014. június 4., szerda 06:00

Villány, 2014. június 4. - A Ganxsta Zolee és a Kartel fellépésével indítja a nyarat a Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozat június 6-án, pénteken. Az ingyenes koncertre 20 órától várják a látogatókat a Villányi Rendezvénytérre.

A Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozaton június 6. és augusztus 15. között a legszebb villányi borok, ismert és népszerű borászatok, a borvidék egyedülálló hangulata és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat és a borszeretőket.

 

A Ha péntek, akkor Villány! programsorozat kéthetente péntekenként tölti meg koncerttel a Villányi Rendezvényteret, igazi kulturális és gasztronómiai csemegéket kínálva. Idén megújult koncepcióval, számos újdonsággal és az eddigieknél is pezsgőbb hangulattal kecsegtetnek a szervezők. A rendezvényeken a minőségi zenei produkciók és sztárok mellett kulturális eseményekre, valamint sportprogramokra is lehet számítani.

hirdetés

 

A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, Ganxsta Zolee adja az idei szezon első koncertjét. A Ganxsta Zolee és a Kartel 1995 óta töretlen népszerűségnek örvend, két évtizede aktív szereplője a hazai zenei közéletnek. Tíznél is több Kartel lemez, számos besepert szakmai és közönségdíj, valamint rengeteg rangos közreműködés színezi az alapítás óta eltelt időszakot.

 

A Ganxsta Zolee és a Kartel ma is Magyarország egyik legismertebb zenekarának számít, míg Ganxsta „Döglégy” Zolee már évekkel ezelőtt a hazai rajongók körében ikon státuszra emelkedett. 2004 tavaszán csatlakozott a csapathoz a Fényes Ösvény zenekar, akik azóta már teljes értékű Kartel tagokként rockos hangzásaikkal kísérik őket az élő fellépéseken.

 

Ha Péntek, akkor Villány! 2014-ben:


• Június 20. Gypo Circus
• Július 4. Kowalsky Meg A Vega
• Augusztus 1. Balkán Fanatik
• Augusztus 15. Group 'N' Swing

 

További információkért ajánljuk a www.villanyirendezvenyter.hu oldalt.

Kapcsolódó cikkek

andreigavrilov400-1386253223.jpgRég volt már, amikor Andrei Gavrilov a Szovjetunió „fogságában” élt útlevél és telefonvonal nélkül. Idén télen a Pannon Filharmonikusokkal játszik szerte Európában, de mindenekelőtt december 8-án a pécsi Kodály Központban, turnébemutató koncertjükön.

zongora400-1428548483.jpgPécs, 2015. április 9. - A baranyai megyeszékhelyre érkezik a Bogányi Gergely Kossuth-díjas művész által megálmodott, új fejlesztésű hangversenyzongora. A Pannon Filharmonikusok április 16-i, Zarathustra című koncertje jóval több, mint a hangszer dél-dunántúli bemutatkozása.

kultkikoto-balatoni-legandak-helka-es-kelen400-1466020024.jpg

Budapest, 2016. június 16. - A családosok az eddig ismert három helyszín mellett most már Siófokon is találkozhatnak a Mesés Kikötővel, azaz a Kultkikötő gyerekprogramjaival. A fellépők között találjuk többek között Gubás Gabit, Rutkai Borit, Farkasházi Rékát, Écsi Gyöngyit, Pályi Jánost és az Alma zenekart.